Steam’den oyun dünyasında çığır açacak özellik!

Steam’den oyun dünyasında çığır açacak özellik!

ABONE OL 

Steam’den oyun dünyasında çığır açacak özellik!

Steam, oyun dünyasındaki yenilikleri takip ediyor ve popülaritesini kaybetmemek için yeni bir özelliği getiriyor. Valve  yaptığı yeniliklerinin bir kısmı oyun severler için bir kısmını ise geliştiriciler için oluşturmuş durumda. Açığa çıkarılan yeni bilgiye göre oyuncular, Steam’i kullanarak birbirleriyle oyun oynayacak. Bu durumdan en çok oyuncular mutlu olacak gibi.

Steam yeni güncellemesi ile oyuncuları mutlu edecek

Steam yeni yayınlayacağı güncelleme ile  bir çok oyuncunun kalbini çalacağına benziyor. Yeni vaatleri olan Steam’in yakın zamanda çalışmalar sürdüreceği “Birlikte Oynat” özelliğini kullanıma sunmayı planlıyor. 1 istasyondan (bilgisayar) 2 oyuncuya oyun oynama deneyimi sunabilecek. Valve, Steamworks üzerinden yaptığı açıklama ile geliştiricilere bu özeliği duyurdu.

Birlikte Oynat özelliği ne zaman çıkacak?

Çevrim içi oyuncularının en çok sevdiği özelliği oynadığı arkadaşı yanında olmasa dahi onunla oyun oynayabiliyor olması. Cihazınız o arkadaşınız için bir yayıncı aracına dönerek oyunu arkadaşlarınızla oynayabiliyor olacaksınız. Bu özelliği ise 21 Ekim’de kullanmaya başlayabileceğiz.

Bu özellik, tüm co-op ve çoklu oyuncularda etkin olacak. Bu özelliği desteklemeyen oyunlar da yeni gelecek güncelleme ile buna uyumlu hale getirilecek.

Birlikte Oynat, bir ana makinenin ekranını ikinci bir oyuncuya aktararak çalışıyor. Daha sonra ikinci oyuncunun girdisini yakalıyor ve ana makinede çalışan oyuna geri gönderiyor.

Bu sayede 2 kişi aynı anda tek bir makine üzerinden aynı oyunu oynayabilecek. Bu teknolojiyi iyi bir şekilde kullanabilmek için indirme ve yükleme hızı yüksek internetlere ihtiyacımız olacak.

Birkaç firma (Nvidia GameStream, Sony Share Play) daha önce bu teknolojiyi kullanmıştı.

Steam’den oyun dünyasında çığır açacak özellik!

Türkçe çeviriri ise;

“Açıklığa kavuşturmak için: gerçekten sadece paylaşımlı ekran veya bölünmüş ekran oyunları içindir. Teknoloji ekranınızı arkadaşınıza aktarıyor ve girişlerini alıyor ve oyuna geri gönderiyor, böylece aynı oyuna bakıyorsunuz, aynı şeye bakıyorsunuz.”

İlginizi Çekebilir

> PS4 Remote Play Android telefonlara destek sunacak

> GTA 6’da olacak özellikler sızdırıldı

> PlayStation 5’in çıkış tarihi belli oldu

> PES 2020 ne zaman çıkacak ve gelecek özellikler  

“Steam’den oyun dünyasında çığır açacak özellik!” için 0 yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir