SEC Ripple’a cevap verdi!

SEC Ripple

SEC Ripple’a cevap verdi!

ABONE OL 

Geçtiğimiz hafta Ripple 4 Mart tarihinde SEC davasına bir itirazda bulunmuştu. Bu itiraza göre Ripple, SEC‘in Bitcoin ve Ethereum satışlarını menkul kıymet satışı olarak görmediklerini ancak XRP satışlarını menkul kıymet olarak görüldüğünü ve haksızlığa uğradıklarını belirtmişti. Bu itiraza SEC’den cevap geldi.

SEC Ripple’a Cevap Verdi

Ripple’ın mahkemeye yapmış olduğu itiraza SEC’den cevap geldi. Ripple SEC’nin Bitcoin ve Ethereum satışlarını menkul kıymet satışı olarak görmediklerini ancak XRP satışlarını menkul kıymet olarak görüldüğünü ve haksızlığa uğradıklarını iddia etmişti. SEC Avukatı Jorge Tenreiro şu ifadelerle cevap verdi:

”Biz Bitcoin ve Ethereum’dan farklı değiliz’ demek istiyor. Ripple’ın kendi avukatlarının da size söylediği gibi, siz Bitcoin’le aynı değilsiniz. Çünkü siz bu varlığı yaratan bir kurumsunuz. Konunun temelinde bunlar farklı konular. Kullanım alanının gerçekten var olup olmadığını bile tartışıyoruz. Ancak buradaki konu böyle bir kullanım alanı olsa bile, Ripple ve savunma makamının XRP için kullanım alanı yaratmasının bile XRP’yi bir menkul kıymet yaptığıdır.”

Ripple YouTube davası
SEC Ripple’a cevap verdi!

Mahkemede bu şekilde iddialara cevap veren Tenreiro, SEC’nin sözlere değil yapılan işlere odaklandığını belirterek SEC olarak satışların detaylarına ulaşmak istediklerini belirtti.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir