İlk elektrikli bisiklet Eeyo piyasaya sürülüyor

İlk elektrikli bisiklet Eeyo piyasaya sürülüyor

İlk elektrikli bisiklet Eeyo piyasaya sürülüyor

ABONE OL 

2 eski kıdemli HTC tasarımcı ve teknoloji uzmanı tarafından kurulan elektrikli scooter şirketi Gogoro, ilk elektrikli bisiklet tasarımını Eeyo alt markası altında piyasaya sürmek üzere. Avrupa Kıtası’na ve şirketin ana vatanı Tayvan’a sürülmesi planlanan Eeyo, buralardan hemen önce Mayıs ayında ABD’de satışa sunulacak.

Instagram ve Twitter hesaplarından yayınlanan teaser ile şimdilik bilinen her şey bu kadar ama şirketin geçmişini bilenlerin beklentilerinin yüksek olduğu söyleniyor.

Gogoro şirketi 2015 yılında ilk Smartscooter’ı ile piyasada büyük bir sıçrama yaptı. Teknolojinin desteğini sonuna kadar kullanan şirket ürünleriyle hem güzel bir görüntü hem de özel yazılımlar sunuyor. Yenilikçi pil takas aboneliği servisi ve sürüşü kişiselleştirmeyi sağlayan uygulamaları ile de kendini gösteriyordu.

7/24 açık olan GoStation’lar ile scooter’ların pillerini saniyeler içinde değiştirebilen sürücüler şirketten ve ürünlerinden çok memnundu. Şirket yaklaşık 5 yıldır iki tekerlekli kültüre eğlenceli ve stil dokunuşu olan scooter tasarımları üretiyordu.

İlk elektrikli bisiklet Eeyo hakkında fikirler

Tüm bunlar göz önüne alındığı zaman kesin hiçbir şey olmamasına rağmen Gogoro şirketinin scooter’larında kullanılan teknolojiyi kullanması bekleniyor. Elektrikli bisikletle şirket toplu taşımalara ihtiyacın azalmasını, hava kirliliğini azaltmayı amaçlıyor.

Biyometrik anahtarlar kullanarak otomatik kilitleme ve kilit açma sistemiyle hırsızlıkları önleme, çizilmeye dayanıklı yüzey, entegre göbek motorları, Gates karbon kayışları, Panasonic akü hücreleri ve hidrolik disk frenleriyle ürün oldukça iddialı.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Girişimcilik kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir