Call of Duty Warzone: Yeni Battle Royale modu

Call of Duty Warzone: Yeni Battle Royale modu

ABONE OL 

Call of Duty Warzone: Yeni Battle Royale modu hakkında bilmeniz gereken her şeyi listelemeye çalıştık. Call of Duty: Warzone , popüler askeri FPS oyunu için yaklaşan battle royale modudur.

Fortnite, PUBG ve Apex Legends gibi oyunlara benzer şekilde, oyuncular sonuna kadar hayatta kalmak için diğer oyunculara karşı yarışıyorlar. Ancak Warzone battle royale oyun şekli bakımından bazı ilginç değişiklikler yapacak. 

Call of Duty: Warzone çıktı, ilk gün oynanma rekoru kırdı

Oynaması ücretsiz battle royale modu, Salı gününden itibaren PC, PS4 ve Xbox One’da herkes tarafından kullanılabilir olarak çıkacak. Piyasaya sürülmesinden bu yana geçen ilk 24 saatte altı milyon kişi Warzone’u Çarşamba günü resmi Call of Duty Twitter hesabından bir tweet’e göre oynadı.

PC oyuncularının oynamak için bir Battle.net hesabına ihtiyaç duyarken, Xbox oyuncularının Xbox Live aboneliğine sahip olması gerekiyor. PS4 sahipleri oyunu PS Plus aboneliği olmadan da oynayabilir ve bu aboneler PSN Mağazası aracılığıyla özel bir Warzone Savaş Paketi alacaktır.

 Pakette operatör kaplaması, silah planı, çift XP jetonu, arama kartı, silah tılsımı ve oyun içi saat bulunuyor. Warzone’un çapraz oynanışı, yani oyuncuların her üç platformdaki insanlara karşı rekabet edeceği anlamına geliyor.

Call of Duty Warzone: Yeni battle royale modunun haritası

Call of Duty Warzone: Yeni Battle Royale modu

Her maç üç kişilik kadrolara ayrılmış 150 oyuncudan oluşacak. Oyuncular bir uçaktan atlayacak ve sadece bir tabanca ile silahlanmış büyük Verdansk haritasında bir yere inecekler. Bir kez yerdeyken, takımlar maçtaki diğer oyuncuları savuştururken silah aramaya başlamak zorunda kalacaklar.

Zamanla, haritada güvenli alanı belirten bir daire belirecek ve zamanla küçülecektir. Oyunu oynayan bir Reddit kullanıcısı, güvensiz bölgenin oyuncunun sağlığını hızla tüketecek yeşil bir gazdan oluşacağını açıkladı.

Oyuncuların onları güvende tutmak için bulabileceği bir gaz maskesi var, ancak sadece kısa bir süre sürüyor. Sonuna kadar hayatta kalan takım kazanır ve maça katılan tüm oyuncuların Memoriam listesi ile birlikte kendi sinematik sonlarını alır.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagramTelegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

İşte AnTuTu puanı en yüksek Android telefonlar

iPhone tasarımında ancak çok daha güçlü Atom XL tanıtıldı

Xiaomi Mi 10 Pro ile uzaydan çekilmiş görüntüler yayınlandı (VİDEO)

kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir