Robert Pattinson’lı Batman filminin teaser’ı yayınlandı

Robert Pattinson’lı Batman filminin teaser’ı yayınlandı

ABONE OL 

Merakla beklenen Batman filminden sevenlerini heyecanlandıracak bir teaser yayınlandı. Yönetmen tarafından yayınlanan bir ‘Camera Test’ ile büyük bir beklenti yaratılmaya çalışıyor gibi.

Ancak DC en büyük beklentiyi başrole getirdiği isimle yarattı. En son Ben Affleck’e verilen başrol, bu kez Alacakaranlık ve Harry Potter gibi sinemanın önemli taşlarında oynayan başarılı oyuncu Robert Pattinson’a verildi.

Uzun yıllar boyunca sinemada karşımıza çıkan Batman rolünü pek çok isim oynadı. En önemlisi de şüphesiz ki Christian Bale oldu. Ancak şimdi Batman severleri daha çok heyecanlandıracak bir isim geliyor.

Adı ilk çıktığı zaman “Robert Pattinson ne alaka ya?” gibi bir çok tepki gördük ancak tanıtımda da göreceğiniz üzere Pattinson bu rolün hakkını fazlasıyla verecek gibi görünüyor.

Sinemanın başarılı yönetmenlerinden Matt Reeves’in filmi yönetecek olması da ayrı bir heyecan konusu. Sinemaseverlerin çok yakından tanıyacağı Matt Reeves, oldukça başarılı işlerle karşımıza çıkmıştı.

Maymunlar Cehennemi serisiyle adından söz ettiren Matt Reeves, şimdi de başarılı bir hikaye ve başarılı bir başrol oyuncusuyla çok iyi işler yapacak gibi görünüyor.

Özellikle kostüm tasarımıyla kendinden fazlasıyla söz ettirmesi beklenen bir Batman filmiyle karşı karşıyayız. Neler olacağını 2021 yılında hep beraber göreceğiz.

 

Daha fazla haber için TwitterInstagramTelegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir

Facebook, yabancı ülke koordineli sahte hesapları kaldırdı

Netflix abone olmadan film izleme imkanı sunuyor

WhatsApp kullanıcı sayısı açıklandı

“Robert Pattinson’lı Batman filminin teaser’ı yayınlandı” için 0 yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir