Bitcoin dominasyonu yüzde 40’a ulaştı!

Bitcoin dominasyonu

Bitcoin dominasyonu yüzde 40’a ulaştı!

ABONE OL 

Bitcoin ve diğer kripto paralar son aylarda zor günler yaşamaya devam ediyor. Ancak Bitcoin dominasyon (hakimiyet) verisindeki artış dikkatlerden kaçmadı.

Bitcoin Dominasyonunda Yükseliş

Bitcoin son birkaç haftadır 16 bin dolar ile 17 bin dolar arasına sıkışmış durumda. Ancak Bitcoin dominasyonu tüm yaşanan olaylara rağmen yükselmeye başladı. Birkaç hafta önce yüzde 38 seviyelerinde seyreden Bitcoin dominasyonu yüzde 40’a ulaştı.

Coinmarketcap verilerine göre yüzde 40’a ulaşan Bitcoin dominasyonuyla birlikte Bitcoin piyasa değeri de 324 milyar dolar olarak kayıtlara geçti. Bitcoin’in hemen ardından ise 149 milyar dolarlık piyasa değeriyle Ethereum geliyor.

Bitcoin dominasyonu yüzde 40’a ulaştı!

Bitcoin piyasa değeri ile kripto para piyasasının piyasa değeri karşılaştırıldığında Bitcoin dominasyonu (hakimiyeti) dediğimiz oran ortaya çıkıyor.

Bill Miller Bitcoin Açıklaması Yaptı

Bill Miller, Bitcoin açıklamasına yenisi ekledi. Bitcoin fiyatının çakıldığı 2022 yılına rağmen Bitcoin’den hala umutlu olduğu anlaşılan Miller, diğer kripto paralara pek sıcak bakmıyor. Bill Miller, Bitcoin fiyatının düşüşüne rağmen alım yapılmasıyla ilgili şu yöntemden bahsetti:

Çoğu girişim yatırımı gibi çoğu başarısız olacak. Ancak net varlığınızın en az %1’ini Bitcoin’e yatırmamanız gerektiğine dair iyi bir argüman duymadım. Herkes %1 kaybetmeyi göze alabilir.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve YouTube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir