WhatsApp reklam göstermeye başlayabilir

WhatsApp reklam göstermeye başlayabilir

ABONE OL 

Milyarlarca kullanıcıya sahip WhatsApp hakkında kullanıcıların tepkisini çekecek bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre WhatsApp artık reklam gösterecek. 2009 yılından beri var olan WhatsApp aldığı bu reklam gösterme kararı hakkında tepki göreceği tahmin ediliyor. Kullanıcılarına üye olduklarında reklam gösteriminin olmayacağını taahhüt eden WhatsApp’ın artık reklam gösterecek olması ise ayrı bir tepki sebebi olacaktır. WhatsApp reklam göstermeye başlayabilir.

WhatsApp’ın getireceği reklam gösterimlerinin ”Durum” sekmesinde yer alması bekleniyor. Facebook tarafından yüksek bir ücretle satın alınan WhatsApp’ın reklam göstermesine kimseler ihtimal vermiyordu. Alternatif online mesajlaşma uygulama sayılarının artması ve kendilerini günden güne başarılı bir şekilde geliştirmeleri WhatsApp’ın kullanım oranını azaltacak ayrı bir etken olarak düşünülüyor.

WhatsApp reklam göstermeye başlayabilir

Facebook’un satın aldığı WhatsApp, Facebook ve Instagram’da yer alan ”Hikaye-Durum” özelliğiyle birlikte kullanıcılarına farklı bir deneyim yaşatmayı başarmıştı. Bu özelliğin WhatsApp’ta ilgi çektiğinin farkına varan Facebook reklam gösterimlerini doğrudan bu özelliğe odaklamış olduğu görülüyor. Kullanıcıların da  yoğun bir şekilde kullandığı özelliğin reklamlardan sonra aynı performansı gösterip gösteremeyeceğini hep beraber göreceğiz. Ancak reklamların uygulamaya eklenmesi WhatsApp’ın kullanıcılara verdiği sözü tutmadığı anlamına geliyor. Reklamların gösterilmesi şu an için güçlü bir iddia olsa da şirketin reklam gösterimlerini askıya alabileceği de gelen tahmin arasında yer alıyor.

Daha fazla haber için TwitterInstagramTelegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir

Realme CEO’su X50 5G’nin kamerasını paylaştı

iPhone 12’de çentik ekran olmayacak

Realme telefon arayüzüne reklam ekliyor

“WhatsApp reklam göstermeye başlayabilir” için 0 yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir