Apple Watch 8 vücut ısısı ölçebilir

Apple Watch 8 vücut ısısı

Apple Watch 8 vücut ısısı ölçebilir

ABONE OL 

Apple‘ın merakla beklenen yeni akıllı saat modeli Watch 8 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Gelen iddialara göre Apple Watch 8 vücut ısısı ölçecek.

Apple Watch 8 Vücut Isısı Ölçme Özelliğine Sahip Olabilir

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo‘ya göre Apple Watch 8 vücut ısısı ölçen sensörleri barındıracak. Bu sayede vücut ısısı kolaylıkla ölçülebilecek. Ancak bunun için Apple’ın vücut ısısını ölçebilmesi için algoritma geliştirmesi gerekiyor.

Eğer ki Apple bu konuda bir algoritma geliştirmezse vücut ısısını ölçemeyeceği Kuo tarafından ifade ediliyor. Çünkü akıllı saatin yalnızca vücut ısısına odaklanması ve çevreden gelen ısıyı göz ardı etmesi gerekiyor. Bu da yalnızca algoritma olarak belirli düzenlemelerin ardından mümkün olabiliyor.

Apple Watch 8 vücut ısısı ölçebilir

Apple Birinci Çeyrek Raporu Detayları

Apple, MacBook modellerinde kendi geliştirdiği işlemcilere yer vermeye başlamış ve bu konuda takdirleri toplamıştı. M1 olarak başlayan işlemci serisi geliştirilerek yeni ürünlerle karşımıza çıkmıştı. Öyle ki bu ürünler Apple’ın gelirlerini de bir hayli yukarı çıkardı.

Apple, 2022 yılının ilk çeyrek raporunu açıkladı. Bu rapora göre şirket bu dönemde iPhone satışlarından 50.5 milyar dolar, iPad satışlarından 7.6 milyar dolar, Mac satışlarından 10.4 milyar dolar, kullanıcılara sunulan hizmetlerden 19.8 milyar dolar ve giyilebilir ürünlerden 8.8 milyar dolar gelir elde etti.

Apple CEO’su Tim Cook, CNBC’ye yaptığı açıklamada iPad üretiminde mart ayından itibaren süren tedarik probleminin hala devam ettiğini ifade etti.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir