Binance toplam hacmin yüzde 30’una sahip!

Binance toplam hacmi

Binance toplam hacmin yüzde 30’una sahip!

ABONE OL 

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance‘in mart ayında spot piyasaların yüzde 30‘una ev sahipliği yaptığı açıklandı.

Binance Toplam Hacmi Domine Ediyor

Binance, kripto para piyasasının en çok kullanılan ve ses getiren borsalarından biri. Gerek hacim gerek de etkinlikleriyle dikkatleri çeken Binance‘in mart ayında kripto para piyasasındaki spot işlemlerin yüzde 30.2‘sine ev sahipliği yaptığı açıklandı.

CryptoCompare tarafından yayınlanan rapora göre mart ayında 1.6 milyar dolar büyüklüğe sahip kripto para piyasasında 490 milyar dolarlık işlem Binance borsasında gerçekleştirildi.

Binance’i yüzde 5‘lik pazar payı ile Coinbase, Coinbase borsasını ise yüzde 4.7‘lik pazar payı ile OKX borsası takip etti. Coinbase 81.9 milyar dolarlık işleme, OKX 75.9 milyar dolarlık işlem ev sahipliği yaptı.

Binance düzenleme
Binance toplam hacmin yüzde 30’una sahip!

Binance Ronin Kayıplarının Bir Kısmını Yakaladı

Axie Infinity‘nin Ronin isimli köprü ağı siber saldırıya uğramış ve 625.5 milyon dolardan fazla bir varlık çalınmıştı. Saldırganlar çaldıkları fonları farklı farklı cüzdanlara göndererek izini kaybettirmeye çalışsa da Binance’in gözünde kaçmadı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada çalınan fonların bir kısmının toplam 86 farklı hesaba gönderildiğini ve bu gönderilen 5.8 milyon doların kontrolünü ellerine aldıklarını açıkladı.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir