PRB coin listelendi

PRB coin listelendi

PRB coin listelendi

ABONE OL 

Paribu’nun kendi Blockchain ağı olan Paribu Net‘in ilk kripto parası olan PRB coin bugün 14:00’te listelendi. Merakla beklenen PRB coin 55 TL‘ye kadar yükseldi.

PRB Coin Listelendi: 55 TL’ Kadar Yükseldi

Paribu tıpkı diğer kripto para borsaları gibi kendi kripto parasının ön satışını gerçekleştirmişti. Satın alım sürecinde birçok sorunun yaşandığı ön satışın ardından bugün 14:00‘te listeleme yapıldı. İki fazda gerçekleşen satışlar 9 TL ve 12 TL fiyatlarından gerçekleşmişti.

9.5 TL açılış fiyatıyla alım satıma başlatılan PRB coin 55 TL seviyelerine kadar yükseldi.

PRB Coin Nedir?

Paribu Net blokzincirinin yerel coin’idir. Paribu Net’te gerçekleşen işlemlerin ücretleri PRB ile ödenir. PRB stake ederek onay mekanizmalarında ve ağın yönetiminde söz sahibi olur.

Paribu Net Nedir?

Paribu Net, akıllı kontratlar ve dağıtık uygulamalar inşa edilebilen blokzincir altyapısıdır. Her 5 saniyede bir üretilen blok yapısı ve blok büyüklüğü ile birinci katman çözümü olarak saniyede 857 adet işleme kadar gerçekleştirebilen, ikinci katman çözümleri ile saniyede 90.000 işleme kadar gerçekleştirebilecek; hızlı, ekonomik, ölçeklenebilir, güvenli bir ağdır.

Paribu Net ekosistemi, 5 milyonun üzerinde kullanıcısı ile Paribu’nun geliştireceği pek çok teknoloji için altyapı sağlayacaktır. Dünyanın her yerinden geliştiricilerin uygulama geliştirebilecekleri merkeziyetsiz bir ağ hedeflenmektedir.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir