Netflix Neymar belgeseli çıkış tarihini açıkladı

Netflix Neymar belgeseli çıkış tarihini açıkladı

Netflix Neymar belgeseli çıkış tarihini açıkladı

ABONE OL 

Dizi, film ve belgesel platformu Netflix Neymar belgeseli olan Neymar: O Chaos Perfeito yapımının çıkacağı tarihi açıkladı. Futbol dünyasının şimdilik en pahalı transferi konumunda olan Brezilyalı süper yıldız Neymar için hazırlanan Netflix belgeselinin çıkış tarihi Netflix Brezilya Twitter resmi sayfasında açıklandı.

Netflix Neymar Belgeseli Çıkış Tarihini Açıkladı

Netflix için çalışan bir yapım ekibinin Neymar’ı takip ettiğini, yaşantısının sürekli içinde olduğunu ve PSG antrenmanları dahil her durumu kayıt altına aldığını biliyorduk, 2020 yılının Ocak ayında ortaya çıkan ve açıklamaları yapılan belgeselin açıklanmasının ardından neredeyse tam 2 sene sonrasında yayınlanacağı ortaya çıktı.

1 dakikalık bir video ile tanıtılan belgesel 25 Ocak tarihinde yayınlanmış olacak. Şimdilik platformun Türkiye sayfasında resmi bir açıklama bulunmasa da 25 Ocak tarihinde ya da çok yakın bir tarihte ülkemizde de yayınlanmasını bekliyoruz.

Netflix Neymar belgeseli çıkış tarihini açıkladı
Netflix belgeseli Neymar: O Chaos Perfeito 25 Ocak tarihinde yayında

Neymar’ın hayatını anlatan belgeselin yapımcısı Netflix’in aynı zamanda çok yakından tanıdığımız Fatih Terim‘in de belgeselinin çekimlerine devam ettiği biliniyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Yaşam kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir