ADA fiyatı hardfork öncesi artışa geçti!

ADA fiyatı

ADA fiyatı hardfork öncesi artışa geçti!

ABONE OL 

Cardano (ADA) fiyatı yarın gerçekleşecek olan Alanzo isimli hardfork öncesinde hareketlendi. Bitcoin’in geçtiğimiz günlerde yaşadığı sert düşüşte ADA fiyatı da tam 2 dolara dokunmuştu. Ancak fiyat yeniden harekete geçti.

ADA Fiyatı Artışa Geçti!

Cardano (ADA) yarın Türkiye saati ile 21:45’te Alanzo isimli güncellemeyi gerçekleştirecek. Hardfork olarak nitelendirilen bu güncellemenin ADA fiyatına şimdiden etkisi olumlu oldu. 7 Eylül tarihindeki düşüşte 2 dolara kadar gerileyen ADA fiyatı, 2.60 dolar seviyelerine kadar yükseldi.

Şu an en büyük 3. kripto para olan Cardano, 83.7 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. Son 24 saatte ise 9.4 milyar dolarlık işlem hacmine sahip.

ADA fiyatı
ADA fiyatı hardfork öncesi artışa geçti!

Cardano Kurucusu’ndan Tesla’ya Çağrı!

Enerji tüketimi konusunda diğer kripto paralara göre daha avantajlı konumda olan Cardano (ADA)’nın bu özelliği sayesinde Tesla’nın tercih etmesi gereken ilk kripto para olduğunu söyleyen Hoskinson şu ifadeyi kullandı:

”Alternatif enerji, sürdürülebilirlik, karbon azaltımı ve karbon nötrlüğüne gerçekten önem veriyorlarsa, enerji tüketimini kısıtlayacak yerleşik bir mekanizmanın olmadığı bir sistemde olamazsınız.”

Bitcoin madenciliği harcadığı enerji sebebiyle şu günlerde tepkiler daha yüksek sesle çıkmaya başladı. Bu sebepten dolayı alternatif kripto para projelerinin enerji konusundaki üstünlükleri Hoskinson gibi kurucular ve CEO’lar tarafından açıklanmaya başladı.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir