Ethereum ağı işlem hacmi ağızları açık bıraktırdı!

Ethereum ağı

Ethereum ağı işlem hacmi ağızları açık bıraktırdı!

ABONE OL 

Bitcoin‘in ardından en büyük ikinci kripto para olan Ethereum, Blockchain ağıyla birçok kripto paraya ev sahipliği yapıyor. Ünlü analiz şirketi Messari tarafından açıklanan Ethereum ağının işlem hacmi ağızları açık bıraktırdı.

Ethereum Ağı Dikkat Çekiyor!

Ethereum Blockchain ağının nisan ve mayıs aylarında toplamda 2.5 trilyon dolar işleme ev sahipliği yaptığı ortaya çıktı. Kripto para analiz şirketi Messari tarafından açıklanan verilere göre bu ivme korunursa yıl sonunda 8 trilyon dolarlık bir işlem hacmine ulaşılmış olacak.

Ethereum Blockchain ağını Ethereum’un dışında binlerce kripto para kullanıyor ancak en dikkat çekici olanları sabit fiyatlı kripto paralar ve DeFi projeleri olarak öne çıkıyor. USDT isimli sabit fiyatlı kripto para biriminin en yaygın kullanıldığı ağlardan birisi olan Ethereum Blockchain ağı, DeFi projelerine ev sahipliği yapıyor.

Ethereum ağı geliri
Ethereum ağı işlem hacmi ağızları açık bıraktırdı!

Ethereum ETF’si Brezilya’da Kabul Edildi

Brezilya Menkul Kıymetler Komisyonu (CVM), ilk Ethereum ETF’sini kabul etti. QR Asset Management tarafından yönetilecek olan Ethereum ETF’si Latin Amerika’daki ilk Ethereum ETF‘si oldu. QR Asset Management konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

”Çeşitlendirme ufkunu genişleten QETH11, herhangi bir yatırımcının tercih ettikleri aracılık yoluyla Ethereum’a doğrudan maruz kalmaları için basit, güvenli ve düzenlenmiş bir seçenek haline geliyor.”

Açıklamadan da anlaşılacağı gibi Ethereum ETF’si QETG11 ismiyle alınıp satılabilecek.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir