Ünlü YouTuber Tron şirketinden reklam teklifi aldı!

Ünlü YouTuber Tron

Ünlü YouTuber Tron şirketinden reklam teklifi aldı!

ABONE OL 

Ünlü YouTuber Marques Brownlee (MKBHD), mail adresine Tron şirketinden bir reklam teklifi geldiğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Twitter’da ünlü hesaplarında Tron (TRX) ile ilgili tweet’ler atılmaya başlanmıştı. Kendisine de teklif gittiğini belirten Brownlee, bu teklifi utanç verici bir davranış olarak nitelendirdi.

Ünlü YouTuber Tron’dan Sponsorlu Tweet Teklifi Aldı

YouTube’da 13.6 milyon abone ve Twitter’da 5 milyon takipçisi bulunan Marques Brownlee, teknoloji içerikleriyle dünyada nam salmış bir YouTuber olarak biliniyor. Mail adresine bir e-posta geldiğini takipçileriyle paylaşan Brownlee, reklam teklifi olduğu anlaşılan bir mail ile karşılaştı.

Marques Brownlee (MKBHD)

Twitter’da başta Linsday Lohan ve Ne-Yo olmak üzere birçok ünlü ismin Tron (TRX) paylaşımları dikkat çekmişti. Brownlee, kendisine de bu tarz bir teklifte bulunan e-posta’yı takipçileriyle paylaşarak utanç verici bir davranış olarak nitelendirdi.

Marques Brownlee (MKBHD)’nin aldığı e-posta’da sponsorlu bir tweet atması istendi. Son günlerde Dogecoin’in popülerliğinin artmasıyla birlikte Tron (TRX) CEO’su Justin Sun da bu tarz hamleler ile aynı tarzda bir popülerlik yakalamaya çalışıyor. Justin Sun her ne kadar bu durumu reddetse de ünlülerin hep bir ağızdan aynı tarzda tweet atmalarının daha önce bir örneği bulunmuyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir