Bitcoin saat başı yeni rekor kırıyor!

Bitcoin

Bitcoin saat başı yeni rekor kırıyor!

ABONE OL 

Lider kripto para birimi Bitcoin dün Tesla’nın Bitcoin alması haberiyle birlikte yeniden yükselişe geçti. Haberden önce 40 bin dolar seviyelerinde olan Bitcoin, 44 bin dolara kadar yükselmişti. Ancak bugün neredeyse saat başı yeni bir rekor kırıyor.

Bitcoin Rekorları Çok Sevdi!

Bitcoin rekorlara doymuyor. Tüm zamanların rekorunu saat başı kıran Bitcoin son olarak 48.003 dolara kadar yükseldi. Dün gece yükseliş hareketlerini sürdüren Bitcoin, Tesla haberinin ardından hacimli bir şekilde yükselmeye başladı. 48 bin dolara yükselen Bitcoin şu an 47.550 dolar seviyelerinden alıcı buluyor.

Tesla yaptığı resmi açıklama ile 1.5 milyar dolar değerinde Bitcoin aldığını açıkladı. Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile paylaşılan raporda sahip olunan şirket portföyünün çeşitlendirilmesi amacıyla Bitcoin alındığı ifade edildi. Bu haber kripto para piyasasını bir hayli olumlu etkiledi.

Bitcoin rekorları çok sevdi!

Uzmanlar Tesla’nın Bitcoin almasının birçok kurumsal alımı da beraberinde getireceğini düşünüyor. Kurumsal alımlar sayesinde 40 bin dolar seviyelerini aşan Bitcoin’in nereye kadar yükseleceği yatırımcılar tarafından bir hayli merak ediliyor.

Ancak bu alımın ardından bir haber daha geldi. Bu haber Avrupa Birliği Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde‘ın Bitcoin hakkında yaptığı ‘Bitcoin para değil‘ açıklamasını içeriyor. Kripto para piyasasına yönelik bu yaklaşımın yeni yatırımlara olan etkisi de merak konusu oldu.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir