Bitcoin madencilik zorluğu rekor kırdı!

Bitcoin madencilik zorluğu

Bitcoin madencilik zorluğu rekor kırdı!

ABONE OL 

Lider kripto para birimi Bitcoin‘in üretilmesini ve işlemlerin gerçekleşmesini sağlayan madencilik sisteminde yeni bir rekor kırıldı. Bitcoin fiyatının artmasıyla birlikte Bitcoin madencilik zorluğu da artış gösteriyor.

Bitcoin Madencilik Zorluğu Artışını Sürdürüyor

Bitcoin madenciliğinde zorluk seviyeleri bulunmakta. Bu zorluk seviyeleri TH/s olarak ifade ediliyor. Örneğin 15 TH/s hash oranı saniyede 15 trilyon işlem gerçekleştiğini gösteriyor. Ortaya çıkan yeni verilere göre hash oranı saniyede 20.6 trilyona işleme ulaştı.

Geçtiğimiz yılın ekim ayında 20 trilyon işlem seviyelerini gören hash oranı yeniden artışa geçti. Fiyatın artması halinde hash oranının yeniden bir rekorla karşımıza çıkması muhtemel görünüyor.

Bitcoin madencilik şirketleri
Bitcoin madencilik zorluğu rekor kırdı!

Bitcoin Piyasa Değeri Yükselmeye Devam Ediyor

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Facebook, 765 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Yaklaşık 3 milyar kişinin kullandığı Facebook piyasa değeri olarak Bitcoin’in gerisinde kaldı. Yakın zamanda Alibaba‘nın piyasa değerini aşan Bitcoin birçok dünya devi şirketi geride bırakarak piyasa değerini arttırmaya devam ediyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir