7.500 Bitcoin çöplükte!

7.500 Bitcoin

7.500 Bitcoin çöplükte!

ABONE OL 

Bilgi Teknolojisi (IT) çalışan James Howells, içerisinde 7.500 Bitcoin bulunan hard diskini çöpe atmış ve ardından Bitcoin fiyatı yeni zirvelere ulaşınca kaybettiği Bitcoin’leri aramaya başlamıştı. Howells, yeni bir teklif sundu.

7.500 Bitcoin’in Aranması için Yeni Teklif

James Howells, kaybettiği Bitcoin’lere erişmek istiyor. Bu Bitcoin‘lerin içinde bulunduğu hard diski yıllar önce çöpe atan Howells, Bitcoin’in yükseliş göstermesinin ardından hard diski aramaya başladı. Newport Belediye Meclisi‘ne yapmış olduğu başvurular defalarca kez reddedildi. Eğer hard disk bulunursa çeşitli kurumlara bağış yapacağını da söylemiş olsa da Belediye Meclisi bu teklifi reddetti.

James Howells, bir teklif daha sundu ve hard disk bulunursa Belediye Meclisi’ne 76 milyon dolar ödeme yapmayı kabul ettiğini ifade etti. Ancak teklif yine reddedildi ve Howells’ın hard diski için şu ifadeler kullanıldı:

”İsteğini kabul edebilsek bile sabit disk bulunmazsa veya verilerin kurtarılamayacak kadar zarar görmesi durumunda maliyeti kimin karşılayacağı sorusu var. Bu nedenle kendisine bu konuda yardımcı olamayacağımızı açıkça belirttik.”

7.500 Bitcoin çöplükte!

Howells ise arama ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

”Bu uygun bir arama olurdu. Sadece bir kova ve kürekle giren biri değil. Çoklu taşıma bantlı bir sistemimiz, X-ray tarama cihazları ve sabit sürücüye benzer boyut ve yoğunluğa sahip öğeleri tanımak için eğitilecek bir AI (yapay zeka) tarama cihazına sahibiz.”

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir