2021 yılının ilk çeyreğinde en çok satan telefon açıklandı!

en çok satan telefon

2021 yılının ilk çeyreğinde en çok satan telefon açıklandı!

ABONE OL 

Akıllı telefon pazarı sıkı bir rekabetin olduğu bir sektör. Akıllı telefon üreticileri de daha güçlü modeller üreterek en çok satışı gerçekleştirmeye çalışıyor. Counterpoint tarafından hazırlanan raporda 2021 yılının ilk çeyreğinde en çok satılan akıllı telefon belli oldu.

En Çok Satan Telefon Belli Oldu!

Counterpoint tarafından yapılan araştırmada 2021 yılının ilk çeyreğinde en çok satılan akıllı telefon belli oldu. Bu akıllı telefon ise iPhone 12 oldu. İkincilik koltuğunda ise yine iPhone 12 serisinin en güçlü modeli olan iPhone 12 Pro Max oldu. Listenin ilk dört kısmında iPhone 12 serisinin üyelerinin yer alması da dikkatleri çekti.

Counterpoint iki farklı liste hazırladı. Bu listelerden birisi en çok gelir sağlayan modeller, diğeri ise en çok satılan modelleri içeriyor. Şirketine en çok gelir sağlayan akıllı telefon iPhone 12 Pro Max oldu. Adet olarak en çok satılan akıllı telefon ise iPhone 12 modeli oldu.

2021 yılının ilk çeyreğinde en çok satan telefon açıklandı!

Apple‘ın en çok satan telefon listesinin zirvesinde yüzde 14‘lük bir hakimiyeti bulunuyor. En çok gelir sağlayan modeller listesinde yüzde 35‘lik hakimiyeti bulunuyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir