2020 Steam Yaz İndirimleri bugün başlıyor!

2020 Steam Yaz İndirimleri bugün başlıyor!

2020 Steam Yaz İndirimleri bugün başlıyor!

ABONE OL 

2020 Steam Yaz İndirimleri, 25 Haziran (Bugün) saat 19:55 itibariyle başlıyor. 9 Temmuz tarihine kadar sürecek olan indirimlerle beraber kullanıcılar 2 hafta boyunca pek çok oyunu ücretsiz ve büyük bir indirimle satın alabilecek.

Gabe Newell, Steam şirketini kurup belli bir noktaya taşıdığından beri kullanıcılarını mutlu etmeyi hiç ihmal etmedi. Hatta gelenek haline getirdiği Yaz İndirimleri serisini 2010 yılından beri hem öğrenciler hem de tatile çıkacak çalışanlar için düzenli olarak bir nevi yaz hediyesi olarak sunmaya devam etti.

Epic Games Store’un son zamanlardaki yükselişi, popüler oyunları ücretsiz dağıtması gibi unsurlar Steam’in pazardaki liderliğini biraz sarsmış olsa da şirket hala oyun pazarının açık ara lideri konumunda.

2020 Steam Yaz İndirimleri Hangi Oyunları İndirime Sokacak?

Kesin olarak açıklanmış bir oyun bulunmuyor ancak söylentiler ve raporlar, Rockstar Games’in oyunlarının indirime gireceği yönünde. GTA 5 ve Red Dead Redemption 2 oyunlarının sahibi olan Rockstar Games, yıllardır Steam Yaz İndirimleri’nde oyunlarını indirime sokuyor.

Bu oyunlar dışında geçen seneki indirim döneminin en çok satan oyunları The Witcher 3, Forest, PUBG, Rust, Assassin’s Creed Odyssey ve Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gibi oyunların yeniden indirime girmesi bekleniyor.

Savaş, Battle Royale ve Arcade oyunlar dışında spor oyunlarını merak edenler için NBA 2K ve Football Manager serisinin de indirime girmesi bekleniyor.

Şirketin ayrıca seçili bazı oyunları ücretsiz olarak da dağıtabileceği belirtiliyor. Çünkü şirket her sene yaptığı etkinlikte bazı oyunları ücretsiz olarak dağıtmıştı. Özellikle bu sene Epic Games Store’un büyük oyunları ücretsiz dağıtması belki Steam’i teşvik etmiş olabilir.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir