‘2020 Game’ çıktı! İşte 2020 felaketlerinin oyunu

'2020 Game' çıktı! İşte 2020 felaketlerinin oyunu

‘2020 Game’ çıktı! İşte 2020 felaketlerinin oyunu

ABONE OL 

Neredeyse tüm insanların ‘bit artık’ dediği, büyük felaketlerle başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ile devam eden ve birçok insanda kalıcı hasar bırakan 2020 yılının oyunu ‘2020 Game‘ çıktı.

This Free Online Game Lets You Play Through The Major Events Of 2020

2020 Game

Oyuna 2019 yılında gayet güzel bir günde başlıyoruz ve klavyeden yönlendirdiğimiz 2 boyutlu karakterle engelleri aşmaya çalışıyoruz. 2020 yılına geldiğimizde karşılaştığımız bir orman yangınından koala kurtarmaya çalışıyoruz, ardından korona virüsünden kaçıp karantinada vakit geçiriyoruz, TikTok akımları, Biden-Trump yarışı, 5G teknolojisiyle virüs tartışmaları gibi birçok olayla 2020 yılını ölmeden tamamlamaya çalışıyoruz. 2021 yılına gelebilirsek başımıza gelme ihtimali olan bazı absürt olayları görüyoruz ve oyun, geliştirici Max Harkavy‘nin oyunu 6 ay boyunca tek başına geliştirdiğini ve bunun ilk oyunu olduğunu gösteren bir mesajla oyunu tamamlıyoruz.

Oyun, internet tabanlı ve iki boyutlu bir oyun ve internet bağlantısı olan her bilgisayardan oynanabilir. Oyunun sayfasına ulaşmak için tıklayın.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir