Eski eSpor oyuncusu ve yayıncı Cem Bölükbaşı Formula 2‘nin yeni sezonunda Charouz Racing System takımıyla yarışacağını açıkladı.
Cem Bölükbaşı Formula 2’de Yarışacak
1998 doğumlu genç yarışmacı Bölükbaşı, I-Racing yarışında 80 bin kişi içerisinden ilk 35’e girerek doğal bir yeteneği olduğunu göstermişti. Ardından F1 Esports’ta 70 bin kişi içinden ilk 20’ye kalan Bölükbaşı, Fernando Alonso’nun takımına katıldı. 2017 Abu Dabi yarışında dünya beşincisi, 2018 yılında Red Bull Toro Rosso Takımı ile dünya ikincisi oldu.

Türkiye’de Borusan Otomotiv’in desteğiyle ilk uluslararası yarışına 2019 yılında çıktı ve sıralamada üçüncü yarışta ise beşinci oldu.
2021 yılında F3 Asya Şampiyonası‘nda BlackArts Racing takımıyla 15 yarışa çıkan Bölükbaşı 61 puan alarak 9. oldu, Çaylaklar klasmanının ikincisi olarak dikkatleri iyice üzerine çekti.
Bugün yapılan açıklamayla Cem Bölükbaşı, 2022 sezonunda Formula 1’in destek ligi olarak bilinen Formula 2’de Charouz Racing System takımıyla yarışacağını açıkladı.
Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.
Yaşam kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.
Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.
Daha fazla haber için Twitter, Instagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.