Spotify, gerçek zamanlı şarkı sözleri özelliği getiriyor

Spotify, gerçek zamanlı şarkı sözleri özelliği getiriyor

ABONE OL 

Popüler müzik platformu Spotify, bir süredir beklenen özelliği nihayet getiriyor. Gerçek zamanlı olarak şarkı sözleri özelliği, Android ve iOS cihazlarının kullanıcılarına açılmaya başladı.

Son dönemlerde popülerliği gittikçe artan ve 200 milyon kullanıcıyı aşan Spotify, sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışıyor. Hem mobil hem masaüstü platformlara sürekli olarak güncelleme alan platform, kullanıcılarının ihtiyaçlarını da her güncellemede sisteme entegre ediyor.

Apple Music platformuna daha önce eklenen ve Spotify kullanıcılarının da istediği ve uzun süredir beklediği gerçek zamanlı şarkı sözleri de bu isteklerden biri. Nihayet gerçek zamanlı şarkı sözleri Spotify’a geldi.

Bu yeni özellik, temelinde kullanıcıların dinledikleri şarkıların sözlerini gösteriyor. Çalmakta olan şarkının albüm kapağı ve müzik kontrollerinin altına görüntülenen özellik, şarkı sözlerinin tamamını sunuyor. Ancak bu özellik “Behind the Lyrics” özelliğinden farklı.

Spotify’ın Beta sürümünde görülen özellik tüm kullanıcılara şimdilik açık değil. Aynı zamanda henüz tüm şarkılar için de kullanılamıyor. Görselde göründüğü gibi sanatçının adından önce yazan “LYRICS” simgesi, şarkının sözlerinin olduğunu belirtiyor.

Şarkı sözleri de Spotify’ın 9 yıl önce ortak olduğu Musicxmatch tarafından sağlanıyor. Tüm kullanıcılara açılmasıyla beraber gelen olumlu olumsuz tepkileri de sizlerle paylaşacağız.

 

Daha fazla haber için TwitterInstagramTelegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir

Kripto para borsası Visa ile anlaştı: Banka kartı basabilecek

Samsung’un Android’de değişiklik yapmayı bırakması lazım

Dell şirketinden 2.8 milyar dolarlık satış

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir