Binance CEO’su yapay zeka konusunda uyardı!

Binance CEO'su

Binance CEO’su yapay zeka konusunda uyardı!

ABONE OL 

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile yapay zeka konusunda kimsenin endişeli olmadığını ancak tehlikeli bir hale gelebileceğini ifade etti.

Binance CEO’su Yapay Zeka Açıklaması Yaptı

Binance CEO’su CZ, Twitter hesabından yaptığı açıklamalara bir yenisini daha ekledi. Twitter hesabını aktif bir şekilde kullanan Zhao, yapay zeka ile ilgili yapılan bir tahminini alıntılayarak eleştirisini dile getirdi:

Blockchain/kripto, verimliliği artırmak ve işlem maliyetlerini azaltmak için tarafsız bir teknolojidir. Ve insanlar bunu (düzenlemek) için endişeleniyorlar.

AI, dünyamızı ele geçirebilecek ve bizi alakasız hale getirebilecek bir teknolojidir. Ancak kimse bu konuda endişeli değil.

İnovasyon yanlısı olduğum için yapay zeka yanlısıyım. Ama dengeye ihtiyaç var … her yerde.

Binance CEO'su

Binance CEO’su İddiaları Reddetti

FTX’in ardından Binance’e karşı da hamle yapmaya başlayan ABD, dün Binance ve Binance CEO’su Changpeng Zhao‘ya CFTC kurumu aracılığıyla dava açtı. Bu davada taraftarlar, ABD’ye sunulan bilgilerin gerçek olmaması konusunda suçlandı.

Binance’in açıkladığı işlem hacimlerinin ve kâr detaylarının gerçeklerle örtüşmediğini iddia eden CFTC, ayrıca Binance CEO’sunun 300’den fazla hesabının olduğunu ve hepsiyle işlem yapıldığını ifade etti.

Binance CEO’su ise yalnızca 2 hesabının olduğunu ve kâr amaçlı işlemler yapmadığını ifade etti. Ayrıca açılan bu davalar Binance yöneticilerinin birisi tarafından ‘hayal kırıklığı‘ şeklinde yorumlandı.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve YouTube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir