Apple Pencil gerçek renkleri iPad’e aktaracak!

Apple Pencil gerçek renk

Apple Pencil gerçek renkleri iPad’e aktaracak!

ABONE OL 

Apple yeni bir patent daha alarak teknolojinin tüm nimetlerinde faydalanmamızı hedefliyor. Alınan son patentle birlikte gerçek renklerin Apple Pencil ile iPad‘e aktarılması mümkün olacak.

Apple Pencil Devrim Yapacak

Apple aldığı son patentle birlikte Apple Pencil kullanarak herhangi bir eşya, obje vb. gibi gerçek ürünlerin renklerini iPad’e aktarma imkanı veriyor. Bu sayede renk kodu bulmak için çeşitli yollara başvurmak gerekmeyecek.

Apple’ın bu patentteki ürünü ne zaman kullanıma sunacağı henüz bilinmiyor ancak bu teknoloji sayesinde özellikle grafikerler büyük ölçüde rahata kavuşmuş olacak.

Apple iPad Üretimi Hindistan’a Kayabilir

Apple, iPad modelleri ile ilgili yeni bir karar almaya hazırlanıyor. CNBC’nin haberine göre Apple, iPad üretimini Hindistan’a kaydırmak istiyor. Hindistan daha önceden AirPods, Beats ve iPhone 14 üretimlerini yapmıştı.

Özellikle Korona virüsü pandemisiyle birlikte Çin’de büyük kapanmalar yaşanmış ve Apple’ın ürünlerinde ciddi bir üretim sorunları ortaya çıkmıştı. Apple da bu konu ile ilgili yeni adımlar atmış ve bazı ürünlerin üretimlerini Hindistan’a kaydırmıştı. iPad’in de bu ürünler arasına eklenmesi için Hindistan ve Apple arasında görüşmelerin sürdüğü iddia ediliyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve YouTube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir