Alameda ByBit ile ters düşebilir!

Alameda ByBit

Alameda ByBit ile ters düşebilir!

ABONE OL 

Alameda ile ByBit arasındaki anlaşmanın bozulduğu iddia ediliyor. Bu sebepten dolayı yeni bir tartışma daha alevlendi.

Alameda ByBit Tartışması Başladı

Alemada ile ByBit arasındaki karşılıklı kripto para alımı ve 3 yıldır satmama sözünü içeren bir anlaşma yapıldığı açıklandı. Ancak iddialara göre Alameda bu anlaşmayı bozdu ve 100 milyon BIT satışı gerçekleştirdi. Alameda CEO’su ise böyle bir satış yapmadıklarını açıkladı.

Alameda ByBit ile ters düşebilir!

ByBit CEO’su ise yeni bir tweet atarak kanıt istedi ve kanıtlanana kadar hiçbir şeyin doğrulanmış olmayacağını belirterek Alameda’nın yakında gerekli bilgileri paylaşacağından emin olduğunu ifade etti.

Alameda tarafından 100 milyon BIT satışı gerçekleştirildiyse eğer şirketin kasasına yalnızca 30 milyon dolarlık girecek. Ancak Alameda için 30 milyon dolarlık bir varlığın pek büyük olmadığı düşünülürse anlaşmayı bozmak için böyle bir satış yaptıklarını düşünmek mantıksız olabilir.

Binance FTX Tartışması da Sürüyor

Binance CEO’su tarafından yapılan açıklama ile 2.1 milyar dolar değerindeki FTT’lerin fiyata zarar vermeden satılacağı duyurulmuştu. FTX CEO’su da 22 dolardan tüm FTT’leri alabileceklerini açıklamıştı.

Bugün sabah ise FTT’nin 22 dolardan 15 dolar seviyelerine kadar gerilediğine hep birlikte şahit olduk. Bu düşüşle birlikte kripto para yatırımcıları da Binance CEO’su ve FTX CEO’suna tepki göstermeye başladı.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve YouTube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir