Snapchat’ten büyük yenilik! Aynı anda iki kamera

Snapchat'ten büyük yenilik

Snapchat’ten büyük yenilik! Aynı anda iki kamera

ABONE OL 

Sosyal medya ve paylaşım platformu Snapchat, önemli bir güncelleme ile aynı anda iki kamera özelliği sunmaya hazırlanıyor. Yeni özellik ile telefonunuzun hem ön hem de arka kamerasıyla kayıt alma imkanı sunuluyor.

Snapchat’ten Büyük Yenilik

Geçen hafta Snapchat Drone projesini rafa kaldırdığını açıklayan şirket, bu hafta oldukça verimli bir özellik yayınlayacağını duyurdu. Yeni özellikte arka kameramızı arka plan görüntüsü olarak ayarlayıp ön kameradan çektiğimiz görüntüyü bizim belirlediğimiz yere yerleştirip içerik hazırlayabiliyoruz.

Snapchat ayrıca yeni müzik, lens filtreleri ve etiketler de kullanıma sunacak. Çift kamera özelliği ise öncelik olarak iOS işletim sistemine sahip cihazlarda sunuldu.

Plus sürümü Kullanıcı Sayısı!

Platformun Plus isimli bir Premium versiyonu da duyurulmuştu. Bu ücretli versiyon ile kullanıcılarına yeni özellikler sunulmuştu. Zamanla Plus versiyona olan talebin arttığı ve bu talep artışı ile birlikte 1 milyon Premium üyeye ulaşıldığı açıklandı.

Plus sürüm, ABD’de 3.99 dolar fiyatla kullanıma sunulmuş ve normal kullanıcılarında bulunmayan 11 özellik Premium kullanıcılarına sunulmuştu. Plus şu an da dünyanın 25 ülkesinde kullanılabiliyor. Ancak henüz ülkemizde kullanıma açılmadı.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir