TikTok Music geliyor!

TikTok Music geliyor!

TikTok Music geliyor!

ABONE OL 

Çevrimiçi müzik pazarına yeni bir şirket dahil oluyor, Spotify ve Apple Music gibi şirketlerin liderlik yaptığı pazarın yeni yüzü TikTok Music olacak gibi görünüyor.

Sosyal medyanın son yıllarda en popüler platformlarından biri TikTok oldu. Şirket özellikle pandemi dönemi ve sonrasında büyük bir kitleye hitap etmeye başladı. Bazen davalarıyla bazen kazandırdığı paralarla gündeme gelen şirket şimdi de müzik pazarına atılacağını ortaya çıkan bir marka tesciliyle belli etti.

TikTok Music Geliyor!

TikTok şirketi, yakın bir zamanda TikTok Music markasının tescilini üzerine aldı. Bu durum ve duyumlar neticesinde şirketin çevrimiçi müzik pazarına girmeye hazırlandığı duyuruldu.

Geçtiğimiz günlerde Spotify, kullanıcı sayısının 182 milyona ulaştığını açıklamıştı ve şirket, ikinci çeyrekte 422 milyon dolar gelir elde ettiğini açıkladı. Açıklanan bu rakamlar dev şirketlerin iştahını kabartmış olacak ki birçok şirket çevrimiçi müzik pazarında pastadan pay almak istiyor. Spotify, Apple Music, Amazon Music ve YouTube Music gibi platformlar milyonlarca kullanıcıya hitap ediyor. TikTok’un bu şirketlerden ne kadar kullanıcı çekeceğini hep birlikte göreceğiz.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Sosyal medya hesaplarımıza BURADAN ulaşabilir ve hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir