Yemeksepeti’nden büyük hata!

Yemeksepeti'nden büyük hata!

Yemeksepeti’nden büyük hata!

ABONE OL 

Bir restoran sahibi, Yemeksepeti firmasının yaptığı hatayı ve yaşanan eksikliği Twitter’da bir flood ile takipçileriyle paylaştı. İşte yaşanan olay:

Yemeksepeti’nden Büyük Hata

Yemeksepeti Türkiye’nin en çok kullanılan online sipariş platformlarından biri olarak biliniyor ve yakın zamanda bir arayüz değişikliğiyle yenilenerek kullanıcılara hizmet etmeye devam ediyor.

Bir restoran sahibi olan Yiğit Can Akkor, restoranının pazartesi günleri kapalı olduğunu bildirerek dün uygulamada restoranının açık olduğunu görüyor. Kapalı olan kendi restoranından sipariş veren Akkor, siparişin hazırlandığı bildirimini görüyor ve bir süre sonra sipariş veren kişi olarak arayıp bilgi almak istiyor.

Şirketin bir müşteri temsilcisi hem restoran sahibi hem de müşteri olan Akkor’u arayıp siparişin durumunu sorduğunda Akkor, “Pazartesi günleri kapalıyız, müşteriye sorunun restoran kaynaklı değil, Yemeksepeti kaynaklı olduğunu belirtin, itibar kaybı yaşamayalım” açıklamasını yapıyor ve müşteri temsilcisi, müşteriyi arayarak “Restoran siparişinizi iptal etti.” açıklamasını yapıyor. Bu duruma sinirlenen Akkor ise aşağıda paylaşacağımız tweet floodunu yazıyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Yaşam kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir