Solana NFT’leri otomatlardan satılmaya başlandı

Solana NFT

Solana NFT’leri otomatlardan satılmaya başlandı

ABONE OL 

Kripto para piyasasında yakaladığı çıkış ile adından sık sık söz ettiren Solana, NFT pazarında da önemli bir yere sahip. Öyle ki şirket New York’ta NFT satan otomatlarını da kullanıma sundu.

Solana NFT’leri Otomatlara Geliyor

Solana (SOL), NFT pazarındaki hakimiyetini arttırmak ve daha fazla insana ulaşmak için New York‘ta NFT otomatını hizmete sundu. Bu hizmetle birlikte yalnızca dijital olduğu için birçok kişiye zor gelen NFT satın alma işlemi de kolaylaştırılmış olacak.

Bu otomatlar sayesinde NFT satın almak isteyen kişiler Visa, Mastercard, Samsung Pay ve Apple Pay ödeme yöntemlerini kullanarak NFT satın alabilecek. Bu sayede kripto para piyasasına hakim olmayan ancak NFT’leri önemseyen kişiler rahatlıkla NFT sahibi olabilir.

Kripto paraların ATM’leri de benzer şekilde piyasaya karmaşık gözle bakan ancak kripto para sahibi olmak isteyen yatırımcılar için büyük kolaylık sağlıyor.

Solana NFT’leri otomatlardan satılmaya başlandı

Steve Aoki NFT Açıklaması Yapmıştı

Ünlü DJ Steve Aoki, NFT’lerin sanatçılara olan katkısından bahsetti. Açıklamalarında sanatçıların telif ücretlerinden kayda değer bir gelir elde etmediği, gelirlerinin yüzde 95‘ini canlı konserlerden elde ettiklerini ifade etti.

Açıklamalarında 10 yıldır müzik sayesinde elde ettiği geliri kısa süre içerisinde NFT’lerden elde ettiğini söyleyen Aoki, şu ifadeleri kullandı:

Müzik yaptığım 10 yılda altı albüm çıkardım ama geçen yıl NFT’lerden daha fazla para kazandım. Ayrıca bu sayede müzikten çok daha fazla arındım.

Müzik NFT’lerine sanatçılar olarak nasıl entegre olduğumuzun ve desteklediğimizin farkına varıldıkça plak şirketlerinin şarkıyı bir çalma listesine eklemekten daha fazlasını yapması gerekecek.

NFT Nedir? Neden Bu Kadar Pahalı? videomuzu için TIKLAYIN.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir