En büyük 10 kripto para – 23 Ocak (VİDEO)

En büyük 10 kripto para

En büyük 10 kripto para – 23 Ocak (VİDEO)

ABONE OL 

En büyük 10 kripto para serisine devam ediyoruz. (En büyük 10 kripto para – 23 Ocak 2022)

En Büyük 10 Kripto Para’da Son Durum

Bitcoin 35.680 dolar seviyelerinden alıcı buluyor. Bitcoin dominasyonu %1.5 artarak %40.9‘a yükseldi. Bitcoin’in kripto para piyasasındaki değeri 40 milyar dolar azalarak 675 milyar dolar seviyelerine geriledi. Kripto para piyasasının toplam hacmi 420 milyar dolar azalarak 1 trilyon 651 milyar dolar olarak kayıtlara geçti.

En büyük 10 kripto para – 23 Ocak (VİDEO)

Bu Hafta Yaşanan Kripto Para Gelişmeleri

  • Kripto para ile ödeme yapma imkanı sunan BitPay platformu yayınladığı son raporda kripto para ödemelerinde hangi kripto paraların daha fazla kullanıldığını açıkladı. Bu rapora göre 2022 yılında kripto para ile ödeme yapan kullanıcıların yüzde 65‘i Bitcoin’i, yüzde 15 ise Ethereum’u kullanıyor.
  • Binance, 795 milyon dolar değerinde 1 milyon 684 bin 387 adet BNB yakım işlemi gerçekleştirdi. Yapılan bu BNB yakma işleminin fiyata doğrudan etki etmesi bekleniyor.
  • Almanya merkezli dünya devi spor giyim markası Puma, rakibi olan Adidas ve Nike gibi Metaverse adımı atıyor. Metaverse mağazalarıyla ayakkabı ve giyim sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen şirketler, bu teknolojisinin daha çabuk kabul görmesinde etkin rol oynayacak.
  • Kripto para borsası Crypto.com’un hacklendiği ve 15 milyon dolarlık fon kaybı yaşadığı iddia ediliyor.
  • Bitcoin’i resmi para birimi ilan eden ilk ülke olan El Salvador‘un Devlet Başkanı Nayib Bukele, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.
  • FCA verilerine göre İngiltere’de 2.3 milyon kişinin kripto para yatırımı olduğu açıklandı. Ancak bu yatırımcıların kripto paralar hakkında yeterince bilgiye sahip olmadığı da konuyla ilgili yayınlanan raporun detaylarında yer alıyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir