JP Morgan CEO’su Bitcoin’in değersiz olduğunu düşünüyor!

JP Morgan CEO'su Bitcoin

JP Morgan CEO’su Bitcoin’in değersiz olduğunu düşünüyor!

ABONE OL 

ABD merkezli dünyanın en büyük yatırım bankalarından olan JP Morgan, daha önce Bitcoin ve kripto paralarla ilgili yaptığı anketler ve açıklamalarda dikkatleri çekiyordu. Son olarak JP Morgan CEO’su Jamie Dimon, yaptığı açıklamada Bitcoin’in değersiz olduğunu söyledi.

JP Morgan CEO’su Bitcoin Hakkındaki Fikirlerini Açıkladı

Kripto paralar birçok otorite tarafından tartışılmaya devam ediliyor. Gerek finansal gerek yasal konulardaki otoriter kripto paralar hakkında açıklamalar yapıyor. Son olarak JP Morgan CEO’su Jamie Dimon, yaptığı açıklamada kişisel olarak Bitcoin’i değersiz olarak gördüğünü söyledi ancak müşterilerin aynı şekilde düşünmediklerini de ifade etti:

Kişisel olarak Bitcoin’in değersiz olduğunu düşünüyorum. Ancak müşterilerimiz aynı fikirde değiller. Piyasaları yapan budur.

JP Morgan CEO’su Bitcoin’in değersiz olduğunu düşünüyor!

JP Morgan Bitcoin Anketi Düzenledi

ABD’li milyarder Warren Buffett, Bitcoin’i ”fare zehri” olarak nitelendirdiği biliniyor. Bitcoin’e olan olumsuz tavrı da kripto para sektöründeki isimlerden büyük tepki görmüştü. JP Morgan tarafından düzenlenen bir ankete 1.500 kişi katıldı.

Katılımcıların yüzde 30‘u Bitcoin’i tıpkı Warren Buffett gibi fare zehri olarak, yüzde 16‘sı ise ”geçici bir heves” olarak nitelendirdi. Katılımcıların beşte dördü ise sert yaptırımların gelmesini bekliyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Sosyal medya hesaplarımıza BURADAN ulaşabilir ve hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir