Ripple NFT adımını attı! Teşviklerle geliyor

Ripple NFT

Ripple NFT adımını attı! Teşviklerle geliyor

ABONE OL 

Şu an dünyanın en büyük 6. kripto para olan Ripple (XRP) sonunda NFT furyasına katıldı. Birçok farklı Blockchain ağı tarafından desteklenen NFT’ler artık Ripple Blockchain ağı tarafından da desteklenecek.

Ripple NFT Sektörüne Giriyor

Ripple tarafından yapılan açıklamada artık XRP Ledger üzerinde NFT oluşturulabilecek ve çok daha az ücretler ödenerek bu işlemler gerçekleştirilebilecek. Ethereum ve diğer birçok ağda işlem ücretlerinin giderek yükselmesi, NFT yatırımcılarını olumsuz etkiliyordu.

Ripple ayrıca projelere 250 milyon dolar değerinde bir teşvik sağlayacağını da açıkladı. Bu teşvik XRP Ledger‘ın gözde bir NFT üretim merkezi haline getirebilir.

Ripple NFT adımını attı

Justin Sun NFT Satın Aldı

NFT’ler gün geçtikçe daha da popüler bir hale gelmeye devam ediyor. Kripto para piyasasının yeni furyası olan NFT’ler, dijital dünyanın koleksiyon ürünleri olarak kabul görüyor. Bu da dijital sanat eserlerinin değerlerinde astronomik artışları beraberinde getiriyor.

Kripto para piyasasının popüler isimlerinden olan Justin Sun, TPUNK #3442 isimli bir NFT satın aldı ve 10 milyon dolar ödeme yaptı. NFT’lerin günümüzdeki daha fazla gündeme gelmesiyle birlikte fiyatlarda talep sebebiyle artış gösteriyor. Günümüzde sanatçılarda NFT’lerini üreterek satışa sunmaya başladı. Bu da kripto para yatırımı bulunmayan kişileri de kripto para piyasasına yönlendiren bir etmen olarak görünüyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir