Realme X serisi sonlandırıldı!

Realme X serisi

Realme X serisi sonlandırıldı!

ABONE OL 

Çin merkezli teknoloji şirketi Realme, kullanıcılarına sunmuş olduğu X serisi akıllı telefonları sonlandırdığını açıkladı. Açıklama şirket Avrupa ve Hindistan CEO’su Madhav Sheth tarafından yapıldı.

Realme X Serisi Artık Üretilmeyecek

Realme Avrupa ve Hindistan CEO’su Madhav Sheth, TechRadar’a yaptığı açıklamada X serisi akıllı telefonların üretimini durdurduklarını açıkladı. X serisi yerine ise GT serisi ile devam edileceği de açıklamanın devamında yer alıyor. Şirketin üretmiş olduğu C serisinin ise devam edeceği belirtildi.

Realme, son zamanlarda yakaladığı çıkış ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Özellikle Huawei’nin ambargolar sebebiyle pazar payı kaybetmesi sonucunda diğer akıllı telefon üreticisi şirketler ön plana çıkmaya başladı. Bu şirketler arasında Realme de yer alıyor.

Realme X serisi sonlandırıldı – Realme X7 Max 5G

Realme yakın zamanda Realme GT Master Edition modelini duyurmuştu.

Realme GT Master Edition Özellikleri

6.43 inç Full HD+ sAMOLED ekrana ve üzerinde 32 megapiksel ön kameraya sahip olan akıllı telefon gücünü Snapdragon 778G‘den alıyor. 8 GB, 12 GB RAM ve 128 GB, 256 GB depolama kapasitesine sahip olarak kutusunda çıkıyor. GT Master Edition, 120 Hz ekran yenileme hızını da kullanıcılara sunuyor.

Arka kısmında 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel geniş açı kamerası ve 2 megapiksel makro kamerasının oluşturduğu üçlü kamera yerleşimi ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Realme GT Master Edition, 65W hızlı şarj destekli 4.300 mAh bataryası ile kutusundan çıkacak.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir