Ethereum Londra güncellemesi neleri değiştirecek?

Ethereum Londra güncellemesi

Ethereum Londra güncellemesi neleri değiştirecek?

ABONE OL 

Ethereum, Blockchain ağını daha da işlevsel bir hale getirmek için güncellemeler yapmaya devam ediyor. Son olarak Ethereum Londra güncellemesi yapıldı.

Ethereum Londra Güncellemesi Gerçekleştirildi

12.965.000 numaralı blokta gerçekleşen EIP-1559 güncellemesi Ethereum Blockchain ağının en önemli sorunu olan işlem ücretlerini (Gas) düzenlemek için önemli bir hamle yaptı. Kullanıcıların gaz ücretlerini madencilere göndermek yerine yakıldığı ağa göndermelerini sağlayan farklı bir işlem ücreti özelliği Ethereum Blockchain ağına eklendi.

İşlem ücretleri ağ yoğunlaştıkça artıyor ve çok ciddi seviyelere yükselip mağduriyete sebep oluyordu. İşlem ücretlerinin bakiyeden bağımsız bir şekilde sabit olması küçük bakiyeler ile Ethereum transferi yapmak isteyen yatırımcılara ayak bağı oluyor.

Ethereum Londra güncellemesi neleri değiştirecek?

Ethereum Ağı Dikkat Çekiyor!

Ethereum Blockchain ağının nisan ve mayıs aylarında toplamda 2.5 trilyon dolar işleme ev sahipliği yaptığı ortaya çıktı. Kripto para analiz şirketi Messari tarafından açıklanan verilere göre bu ivme korunursa yıl sonunda 8 trilyon dolarlık bir işlem hacmine ulaşılmış olacak.

Ethereum Blockchain ağını Ethereum’un dışında binlerce kripto para kullanıyor ancak en dikkat çekici olanları sabit fiyatlı kripto paralar ve DeFi projeleri olarak öne çıkıyor. USDT isimli sabit fiyatlı kripto para biriminin en yaygın kullanıldığı ağlardan birisi olan Ethereum Blockchain ağı, DeFi projelerine ev sahipliği yapıyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir