Binance Avrupa için yeni kararlar aldı!

Binance Avrupa

Binance Avrupa için yeni kararlar aldı!

ABONE OL 

Dünyanın en hacimli kripto para borsası Binance, Avrupa ülkelerini kapsayan yeni kararlar aldı. Vadeli işlemler ve türev piyasaları kapsayan yeni kararlar milyonlarca kullanıcıyı etkileyecek.

Binance Avrupa Kararları!

Binance, Avrupa ülkelerinden Almanya, İtalya ve Hollanda‘da vadeli işlemler ve türev piyasa ürünlerini kaldırma kararı aldı. Bu ürünlerin herhangi birinde işlemi bulunan yatırımcılara ise 90 gün süre tanındı. Binance CEO’su Changpeng Zhao şu açıklamayı yaptı:

”Yerel düzeydeki birçok düzenleyicinin kripto konusunda kendi pozisyonlarına sahip olabileceğini anlıyoruz ve yerel gereksinimler konusunda yapıcı bir diyaloğa girme fırsatını memnuniyetle karşılıyoruz.”

Bu hamle ile Binance’in ülkelerin düzenleme kararlarına uyacağı açık bir şekilde görünüyor. Zaten daha önce ki açıklamalarda da Binance’in düzenlemelere karşı hazırlıklı olduğu ve bu konuda bir çekincesinin olmadığını belirtilmişti.

İtalya Binance
Binance Avrupa için yeni kararlar aldı!

Binance CEO’sundan Açıklamalar Gelmişti

Kripto para sektörüyle ilgili ülkeler düzenleme hamlelerini çok daha ciddi bir şekilde uygulamak istiyor. Binance de bu düzenlemeler ile ilgili adımları daha önceden atmak istiyor. Binance CEO’su Changpeng Zhao eğer ülkeler müsaade ederse bölgesel merkezler kurmayı planladığını söyledi. Açıklamalarına ise şu cümleleri eklemişti:

”Ben bir teknoloji girişimcisiyim. Bu hamleyi düzenlenmiş bir finans kurumu olmak için yapıyoruz ve güçlü bir düzenleyici geçmişe sahip bir lider aramaya çok açığım.”

Lider değişikliğini bile düşündüğünü ifade eden Zhao‘nun bu açıklamasıyla birlikte Binance kimlik doğrulaması olmayan hesapların çekim limitlerini de 0.96 Bitcoin’e indirdi. Bu hamlede yasal düzenlemeler gelmeden önce Binance’in bu düzenlemelere açık olduğunu doğrudan ortaya koyuyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir