Socios Arsenal ile anlaştı! AFC token geliyor

Socios Arsenal ile anlaştı! AFC token

Socios Arsenal ile anlaştı! AFC token geliyor

ABONE OL 

Socios, yeni spor kulüpleriyle anlaşarak ağını genişletmeye devam ediyor. Son olarak İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal ile anlaşan şirket AFC token üretecek ve ön satışa sunacak.

Socios Arsenal Anlaştı: AFC Token

Socios resmi Twitter hesabından duyuru yaptığı açıklama ile yeni bir takımla anlaştığını açıkladı. İngiltere Premier Ligi‘nin güçlü takımlarından olan Arsenal ile anlaşan Socios, bu iş birliğinin sonucunda AFC token üretecek. Socios Arsenal ortaklığında üretilecek olan AFC token yakında Socios platformunda ön satışa sunulacak.

Taraftar token satın almak için Chiliz.net adresine üye olabilirsiniz. Üye olmak için TIKLAYIN.

Socios Arsenal ile anlaştı! AFC token geliyor

Arsenal Ticari Direktörü Peter Silverstone iş ortaklığı için şu ifadeleri kullandı:

”Devasa global hayran kitlemizi kulübe daha da yaklaştıracak olan Socios.com ile bu ortaklığı başlatmaktan heyecan duymaktayız. Socios.com, diğer önde gelen Avrupa kulüpleri ile olan ilişkilerinden de gördüğümüz gibi, blok zinciri teknolojilerinde spor endüstrisine öncülük ediyor. Birlikte $AFC Fan Token’ları piyasaya sürdüğümüzde, dünya çapındaki yüz milyonlarca taraftarımıza kulüple etkileşim kurmaları ve küresel ailemizin bir parçası olmaları için daha fazla fırsat vereceğiz.”

Socios.com ve Chiliz’in CEO’su Alexandre Dreyfus, iş ortaklığı için şu ifadeleri kullandı:

”Her futbol taraftarı bir topluluğun parçasıdır. Aslında, bir futbol taraftarı olmanın en iyi yanlarından biri, daha büyük bir şeyin parçası olduğunu hissetmektir.

Bir golü kutladığınızda binlerce ve Arsenal örneğinde, dünyanın dört bir yanından milyonlarca Gooner’ın sevinçle zıpladığını ve yaptığınız şeyin tam olarak aynısını yaptığını bilirsiniz. Kulüplerine duydukları ortak tutkuyla birleşen global bir Arsenal taraftarları topluluğu bulunmakta. Socios.com, bu taraftarların buluşma yeri ve $AFC Fan Token’lar ise kulüple ilişkilerine yeni bir boyut ekleyebilecekleri araçlar olacak.”

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir