The Weeknd NFT sektörüne giriyor

The Weeknd NFT

The Weeknd NFT sektörüne giriyor

ABONE OL 

Kanadalı şarkıcı The Weeknd, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile bir şarkı hazırlayacağını ve bu şarkıyı NFT’ye dönüşeceğini belirtti. NFT‘nin giderek popüler bir hale gelmesine bir katkıda The Weeknd‘den geldi.

The Weeknd NFT Olarak Bir Şarkı Sunacak!

Bir koleksiyon parçasının kripto para birimi olarak satışa sunulduğunu düşünün. İşte NFT dediğimiz şey tam olarak bu. Yalnızca bir adet bulunan veya sınırlı sayıda değerli parçaların kripto para birimleri tarafından kullanılan Blockchain teknolojisi ile birleşmesi sonucunda NFT‘ler ortaya çıkıyor.

Birçok sanatçının ilgisini çeken bu durum, NFT satışlarının artmasını sağlıyor. Son olarak Kanadalı söz yazarı ve şarkıcı The Weeknd, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile bir şarkıyı NFT olarak sunulacağını belirtti. 14.4 milyon takipçisi bulunan pop yıldızı, NFT’nin daha da bilinir hale gelmesini de bu sayede sağlamış oldu.

The Weeknd NFT sektörüne giriyor

New York Times NFT Olarak Köşe Yazısı Sattı

New York Times köşe yazarlarından Kevin Roose tarafından hazırlanan ‘Bunu Blockchain üzerinden satın alın’ isimli yazı NFT’ye dönüştürüldü ve satışa sunuldu. Oluşturulan bu NFT, 350 Ethereum (569 bin dolar) karşılığında satıldı. Satışın gerçekleştiği sıralarda 350 Ethereum, 560 bin dolara tekabül ediyordu.

Bensu Soral NFT Satışı Yaptı!

NFT popülerliği giderek artıyor. Ülkemizdeki sanatçılar tarafından da kullanılmaya başlanılan NFT’lere bir yenisini Bensu Soral ekledi. Oyunculuğunun yanı sıra karakalem çalışmaları da yapan Soral, çalışmalarını OpenSea platformuna yükledi. Açık arttırma yöntemiyle satışa sunulan ‘RIP Black Mamba‘ isimli çalışmaya 2.4 Ethereum yani 3 bin 850 dolar ödeme yapılarak satın alındı.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir