Uygun fiyatlı OnePlus 9R onaylandı!

OnePlus 9R

Uygun fiyatlı OnePlus 9R onaylandı!

ABONE OL 

OnePlus 9 serisi 23 Mart tarihinde duyurulacakken OnePlus CEO’su Pete Lau tarafından yeni bir akıllı telefon müjdesi verildi. Şimdilik Hindistan’da satılması planlanan OnePlus 9R modeli 5G desteğine sahip olacak.

OnePlus 9R Geliyor!

Pete Lau, Hindistan medya kuruluşlarından News 18 ile yaptığı röportajda OnePlus 9R modelinin duyurulacağını belirtti. 5G destekli akıllı telefonun müjdesini şu ifadeler ile verdi:

”OnePlus 9 ve 9 Pro ile birlikte Hindistan’da OnePlus 9R’yi piyasaya sürecek olmaktan heyecan duyuyoruz. Daha uygun bir fiyat ile birlikte sağlam bir amiral gemisi deneyimi sunacağız. OnePlus 9R ile farklı kullanıcı gereksinimlerini karşılayacak şekilde genişletmeye odaklandık.

Uygun fiyatlı OnePlus 9R onaylandı!

OnePlus 9R genel olarak üstün bir kullanıcı deneyimi sunabilen ve ayrıca günlük kullanım ve oyun için hızlı, sorunsuz deneyimler sunabilen bir telefon olacak. En son teknoloji ve sınıfının lideri endüstriyel tasarıma sahip dengeli bir telefon ortaya çıkarmak için daha da ileri gitmeyi düşünüyoruz.”

23 Mart tarihinde OnePlus 9 serisi ve OnePlus 9R modelinin yanı sıra yeni ürünlerin de tanıtılacağı Pete Lau tarafından ifade edildi.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir