Bitcoin yükselişi Tether (USDT) hacmini arttırıyor

Bitcoin yükselişi

Bitcoin yükselişi Tether (USDT) hacmini arttırıyor

ABONE OL 

Bitcoin zirve fiyatından bu yana görmediği seviyeleri test etmeye ve yükselmeye devam ediyor. Haber hazırlanırken 15.500 dolar seviyelerinde olan Bitcoin alım satımının artması sebebiyle Tether (USDT) piyasa değeri de kendi rekorunu kırdı.

Bitcoin Yükselişi Sürüyor: Tether Piyasa Değeri Artıyor

Tether (USDT) hacmi 17 milyar doları görerek kendi rekorunu kırdı ve en büyük sabit fiyatlı kripto para oldu. Kripto paralar arasında Bitcoin ve Ethereum‘un ardından en büyük değere sahip olan Tether (USDT) hacmi son 24 saatte 60.7 milyar dolara ulaştı.

Bitcoin‘in yükselişinin devam etmesi halinde Tether (USDT) hacmi de giderek artmaya devam edecek. Bitcoin alım satımı yapan yatırımcıların birçoğu Bitcoin’lerini Tether (USDT) karşılığında satıyor. Almak isteyenlerde yine Tether (USDT) ile alım gerçekleştiriyor.

Büyük İddia!

Ortaya büyük bir iddia atıldı. Bu iddiaya göre önümüzdeki yıllarda Tether, en büyük ikinci kripto para olan Ethereum‘u piyasa değeri olarak geçecek ve ikincilik koltuğuna oturacak. Ethereum şu an 50.1 milyar dolar piyasa değerine, Tether 17 milyar dolar piyasa değerine sahip.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Kripto paralar hakkındaki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir