iPhone 12 kutusundan şarj adaptörü ve kulaklık çıkmıyor!

iPhone 12

iPhone 12 kutusundan şarj adaptörü ve kulaklık çıkmıyor!

ABONE OL 

Apple dün düzenlediği Apple Event‘te iPhone 12 serisini duyurdu. Uzun zamandır merakla beklenen ve bir ay gecikmeli olarak duyurulan modellerin kutusundan şarj adaptörü ve kulaklık çıkmayacağı kesinleşmiş oldu.

iPhone 12 Kutusundan Çıkmayan Şarj Adaptörü ve Kulaklık Mazide Kaldı!

iPhone 12 serisi ile birlikte Apple artık kullanıcılarına yalnızca şarj kablosunu verecek. Buna sebep olarak çevreyi korumak adına plastik kullanımını azaltmak olduğunu belirten Apple, yalnızca iPhone 12 serisinde değil, iPhone XR, SE ve 11 serilerinin kutularından şarj adaptörü ve kulaklıkların çıkarılacağını duyurdu.

Ancak işin ilginç yanı Apple’ın yeni adaptörüde duyurması oldu. Şarj adaptörü daha az plastik kullanımı için iPhone kutularından çıkaran Apple, 20W gücünde yeni bir şarj adaptörünü satışa sundu.

Satın aldığı iPhone modelinin kutusundan şarj adaptörü çıkmayacak olan kullanıcılar 5W gücündeki adaptör için 179 TL, 20W gücündeki adaptör için 459 TL ödeme yapması gerekecek. Ayrıca Earpods kulaklıklar da kutudan çıkmayacağı için fiyatında indirime giden Apple, 249 TL olan fiyatı 199 TL‘ye çekti.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir