PlayStation 5 fiyatı ile herkesi üzebilir

PlayStation 5 fiyatı ile herkesi üzebilir

PlayStation 5 fiyatı ile herkesi üzebilir

ABONE OL 

Sony Interaktif Eğlence Başkanı ve CEO’su Jim Ryan’ın açıklamalarına göre PlayStation 5 fiyatı ile herkesi üzebilir. Yakın bir zamanda bir röportaj veren Jim Ryan yeni oyun konsolu hakkında pek çok bilgi verdi ve merak edilen fiyat konusunda da açıklamalar yaptı.

Ryan, yeni oyun konsolunun birçok teknolojiyi ve yeniliği barındıracağını, PlayStation ailesine yeni bir şeyler katmasının önemli olduğunu ve yeni deneyimlerin yalnızca PS5 ile keyifli olabileceğini belirtti.

PlayStation 5 fiyatı uygun olmayacak

Merakla beklenen soruya da cevap veren Ryan, şirketin fiyat politikasının yeni konsolda da uygulanacağını ancak kullanıcıların düşük bir fiyat beklememeleri gerektiğini belirtti.

Ryan, konsolun sunacağı oyun kalitesini, satış fiyatlarını ve tüm yeni teknolojileri ve yenilikleri göz önünde bulundurmaları gerektiğini vurguladı. Açıklamalardan anlaşılacağı üzere PlayStation 5, uygun fiyatlı olmayacak ancak CEO’nun açıklamaları baz alınırsa bir fiyat-performans ürünü olarak satışa sunulacak.

Ayrıca PlayStation tarihinde bir ilk gerçekleşecek ve yeni konsolun tanıtımı internet üzerinden yapılacak.

PlayStation 5 tanıtım tarihi açıklandı

Uzun zamandır beklenen oyun konsolu hakkında bir çok teori ve fikir paylaşıldı. Bunlar içinde ne zaman lansmanı yapılacağı da tahmin edildi. En çok tahmin 3 Haziran 2020 üzerindeydi. Sony Playstation 5 için yaptığı açıklamada bu tahmini yanlış olduğunu kanıtladı. Ama bu tahmin lansmanın yapılacağı güne en yakın tahmin oldu.

PlayStation 5 tanıtım tarihi resmi Twitter hesabından 4 Haziran olarak açıklandı.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir