2020 yılı kablosuz kulaklık satış raporu yayınlandı!

kablosuz kulaklık satış raporu

2020 yılı kablosuz kulaklık satış raporu yayınlandı!

ABONE OL 

Counterpoint yeni bir rapor yayınladı. Tam kablosuz kulaklık (TWS) modelleriyle ilgili hazırlanan rapor, 2021 yılında gerçekleşecek satışların tahminlerini barındırıyor.

CounterPoint Raporunun Detayları

Kablosuz kulaklıklar giderek popülerleşmeye ve kablolu versiyonlarına göre daha fazla kullanılmaya başlandı. Counterpoint tarafından hazırlanan raporda 2021 yılının ilk çeyreğindeki kablosuz kulaklık satışının detayları yer alıyor. geçtiğimiz 2020 yılında 233 milyon adet gerçekleşen satışların 2021 yılında 310 milyon adede yükselmesi bekleniyor.

Tam kablosuz kulaklık pazarının hakimi olan Apple, 2020 yılının lider markası oldu. Yüzde 31‘lik piyasa hakimiyetine sahip olan Apple‘ın 2021 yılında yüzde 27 seviyelerine gerilemesi bekleniyor. Samsung, Xiaomi ve JBL markalarının yüzdelik oranlarında herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

2020 yılı kablosuz kulaklık satış raporu yayınlandı

Apple AirPods 3 Geliyor!

Apple‘ın sevilen kablosuz kulaklık serisi AirPods‘a yeni bir üye daha eklenebilir. Yakın zamanda gerçekleştirilen Spring Loaded etkinliğinde duyurulması beklenen fakat duyurulamayan AirPods 3 modelinin tasarımı AirPods Pro’ya benzeyecek.

Apple AirPods 3

Bilindiği gibi AirPods Pro modelinde silikon detayı bulunuyor ve bu detay Pro modelini serinin diğer üyelerinden ayırıyordu. Ortaya çıkan AirPods 3 tasarımında ise bu silikon detayı isteğe göre kullanılabileceğini gösteriyor.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir