Apple ve Google birleşip iş yapacaklar

Apple ve Google birleşip iş yapacaklar

Apple ve Google birleşip iş yapacaklar

ABONE OL 

Apple ve Google birleşip iş yapacaklar. İki şirket birlikte çalışıyor ve dünya genelinde kullanılan telefonların çoğunu temsil ediyor.

İki teknoloji devinin büyük rakibine karşı savaşmak için birleşiyor. Korona virüsü için birlikte çalışacaklarını açıklayan 2 dev şirketin amacı şu Apple dünyaya yaydığı İOS ve Google’ın dünyaya yaydığı android gücü ile çalışacaklar.

Apple ve Google Korona Virüsü İçin Çalışmalara başlayacak

Apple ve Google Friday tarafından yayınlanan beyaz kitaplarda özetlenen yeni teknoloji, telefonların birbirleriyle iletişim kurmasına yardımcı olmak için Bluetooth kablosuz radyo teknolojisinden yardım alarak büyük kitlelere ulaşacak ve insanları coronavirüs bulaşmış kişiler hakkında uyaracak.

Apple ve Google gelen tepki ve yorum taleplerine şuan için yanıt vermediler. Ancak Mayıs ayında bu araçları yayınlamayı planlıyorlar.

Şirketler, “Geliştiriciler, hükümetler ve halk sağlığı sağlayıcıları ile yakın işbirliği ile dünyanın dört bir yanındaki ülkelerin COVID-19’un yayılmasını yavaşlatmasına ve günlük yaşamın geri dönüşünü hızlandırmasına yardımcı olmak için teknolojinin gücünden yararlanmayı umuyoruz” dedi. Bu yazı 2 şirketten ortak olarak açıklandı.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir