Epic Games 1 milyon dolar ödüllü etkinlik başlattı

Epic Games

Epic Games 1 milyon dolar ödüllü etkinlik başlattı

ABONE OL 

Epic Games, Houseparty isimli bir sosyal ağın sahibi ve bu sosyal ağ bir süredir hacklendiği iddialarıyla konuşuluyor. Şirket, bu durumu reddederken hacklenmeyeceğini kanıtlamak için bir etkinlik başlattı. Etkinliğin tek şartı Houseparty sosyal ağının hacklenmesi. Ödül ise 1 milyon dolar.

Son yılların popüler oyun platformu ve zirvenin ortağı sayılan Epic Games, her anlamda konuşulmaya devam ediyor. Sık sık pahalı oyunları ücretsiz olarak dağıtmasıyla gündem olan şirket, şimdi de oyun ve hack dünyasının en iddialı etkinliğini başlatmış durumda.

Oyun severler tarafından sıklıkla kullanılan video sohbet uygulaması olan Houseparty’yi de bünyesine katarak Steam ile olan rekabetini bir tık öteye taşıyan şirket, ciddi bir hack iddiasıyla tekrar gündeme geldi.

İddia, Houseparty’nin hacklendiği ve kullanıcıların bilgilerinin çalındığıydı. Ancak Epic Games kendisine ve Houseparty’e o kadar güveniyordu ki bunun mümkün olmadığını belirtti.

Daha sonra bunun mümkün olmadığını kanıtlayıp hackerlara medyan okuyan şirket, bir etkinlik başlattı. Etkinliğin tek şartı Houseparty uygulamasını hacklemek, bunu yapıp ispatlayana verilecek ödül ise 1 milyon dolar.

Epic Games hakkında diğer haberlerimize göz atmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir