Redmi Note 8’in resmi görüntüsü ve özellikleri belli oldu

Redmi Note 8’in resmi görüntüsü ve özellikleri belli oldu

ABONE OL 

Redmi Note 8 cihazının ilk resmi görüntüsü çıktı ve işlemcisinin ne olacağı belli oldu.

29 Ağustos tarihinde tanıtılacak olan Redmi Note 8  ve Note 8 Pro, Türkiye’de de satılacak olmasıyla merak uyandırıyor.

Yeni modelleri ile ilgili beklentileri oldukça yüksek tutan Redmi, yakın zamanda cihazın AnTuTu puanını ve sıvı soğutma sisteminin detaylarını paylaştı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin alt şirketi olarak ticari yaşamını sürdüren Redmi, daha çok fiyat performans ürünleriyle dikkat çekiyor. Söz konusu telefon ise ilerleyen dönemlerde adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

Gelelim özelliklerine, daha önce Helio G90T işlemci ile geleceği söylenmişti ancak telefon, yeni postere göre Snapdragon 665 işlemci kullanacak.

Parmak izi sensörü arkasında olan telefon, kenara dikey olarak konumlandırılmış dörtlü kamera (ana kamera 48 megapiksel) sistemi taşıyor.

Peki Redmi Note 8 ile ilgili neler biliyoruz?

Her iki yeni modelin ekranında, bir aksilik yaşanmazsa, damla çentiği bulunacak. Ekran ile kamera konusu dışında bir de şarj konusunda açıklama yapan Redmi, telefonda 4,500 mAh değerinde bir batarya kullanılacağını açıkladı.

Ek olarak oyun aksesuarı üretimini, oyun sırasında daha iyi bağlantı özelliğini ve sıvı soğutma mekanizmasını da doğrulayan Redmi, kamera için de 25x gücünde yakınlaştırma sistemi hakkında bir paylaşımda bulundu (paylaşıma bakmak için tıklayın).

Cihaz 29 Ağustos tarihinde resmi lansman ile Çin’de tanıtılıp piyasaya sürülecek, kısa bir süre sonra da dünya genelinde satılmaya başlanacak. Teknoloji meraklılarını şimdiden heyecanlandırmışa benziyor.

“Redmi Note 8’in resmi görüntüsü ve özellikleri belli oldu” için 0 yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir