WhatsApp karanlık moda hazırlanıyor

WhatsApp karanlık moda hazırlanıyor

ABONE OL 

Tüm uygulamalar son zamanlarda arayüzlerine karanlık modu eklemeye başladılar. Karanlık modun telefon kullanıcıları tarafından sevilmesi Apple’ın iOS 13 güncellemesiyle birlikte karanlık modu cihazlara bir özellik olarak kazandırmasını sağladı. Telefon kullanıcıları neredeyse tüm uygulamalarda ve web sitelerinde karanlık modu severek kullanıyor. Ancak dünyada milyarlarca kişinin kullandığı mesajlaşma uygulaması WhatsApp henüz karanlık modu kullanıcılarına sunmadı. WhatsApp karanlık moda hazırlanıyor.

 

 

WhatsApp Android 10’u mu bekliyor?

Bugün Samsung Galaxy Note 10’a Android 10 güncellemesi geldi ve Android 10 kullanılmaya başlandı. Herkes tarafından merakla beklenen işletim sisteminin son sürümü bazı yenilikleri de kendisiyle birlikte zamanla getirebilir. Özellikle birçok kişi WhatsApp’a karanlık modun Android 10 ile birlikte geleceğini düşünmeye başladı. Herkes WhatsApp’ın karanlık modu getirmesini dört gözle bekliyor.

WhatsApp’ı Kullanamayacak Telefonlar Belli Olmuştu

Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla birlikte  WhatsApp’ı kullanamayacak telefonları açıklamıştı. Bu açıklama göre 1 Şubat 2019 tarihinden itibaren sahip olduğunuz telefonun yazılımı Android 2.3.7 ve daha eskiyse artık WhatsApp kullanamayacaksınız. iPhone kullanıcıları ise eğer iOS 8 ve daha eski bir sürüm kullanıyorsa Whatsapp kullanamayacak. Ayrıca Windows Phone cihazları şu an WhatsApp kullanabiliyor ancak 31 Aralık 2019 tarihinden itibaren kullanamayacak. WhatsApp yeni özelliklerini kullanıcılarıyla buluşturmak istiyor. Bu desteği kesilen telefonlar WhatsApp güncellemelerini ve özelliklerini tam kapasiteyle çalıştıracak özelliklere sahip olmadığından dolayı böyle bir karar aldığı düşünülüyor.

 

Daha fazla haber için TwitterInstagramTelegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir

Reeder P13 Blue tanıtıldı

Rusya kendi internetini kullanmaya hazırlanıyor

Ücretsiz 6 ay Apple Müzik imkanı

 

“WhatsApp karanlık moda hazırlanıyor” için 0 yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir