iPhone 15 USB-C ile karşımıza çıkacak!

iPhone 15 USB-C

iPhone 15 USB-C ile karşımıza çıkacak!

ABONE OL 

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo yaptığı son açıklamada USB-C girişi bekleyen iPhone kullanıcıları için müjdeyi verdi.

iPhone 15 USB-C İle Gelecek!

Bilindiği gibi iPhone modellerinde Lightning girişi yer alıyor. Birkaç yıldır iPhone kullanıcıları USB-C girişle iPhone modelleri bekliyor. Ancak Apple‘ın bu konu hakkında herhangi bir açıklaması bulunuyor. Apple analizleriyle ismini duyuran Ming-Chi Kuo, Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Bu açıklamasında Apple’ın 2023 yılından itibaren duyuracağı iPhone modellerinde USB-C girişine yer vereceğini ifade etti. Bu sayede şarj ve aktarım hızının değişeceğini ancak yine de iOS desteğinin önemli olduğuna da açıklamalarında yer verdi.

iPhone 15 USB-C desteği ile karşımıza çıkarsa hızlı şarj konusunda Apple’ın daha fazla desteği sunması da pek muhtemel görünüyor.

Apple App Store Kararı ile Uygulama Geliştiricilerini Uyardı

Apple, uygulama geliştiricilerini doğrudan etkileyen bir açıklama yaptı ve güncellenmemiş uygulamaların kaldırılacağını ifade etti. Ayrıca belirli bir indirme eşiğinin altında kalan uygulamaların da bu karara tabii olduğu belirtildi.

Apple App Store ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

App Store İyileştirmeleri sürecinin bir parçası olarak, son üç yıl içinde güncellenmemiş ve minimum indirme eşiğini karşılayamayan uygulama geliştiricileri ‘son 12 aylık süre boyunca hiç indirilmemiş veya çok az indirilmiş’ uygulamalarının App Store’dan olası bir şekilde kaldırılacaktır.

Açıklamada da belirtildiği gibi bu şartları yerine getirmeyen uygulamaların kaldırılacağı ifade edildi. Ayrıca geliştiricilere tanınan güncelleme süresi 30 günden 90 güne çıkarıldı.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir