Twitter Podcastler geliyor!

Twitter Podcastler geliyor!

Twitter Podcastler geliyor!

ABONE OL 

Yazılımcı Jane Manchun Wong tarafından atılan tweete göre Twitter Podcastler sekmesi üzerinde çalışmaya başlamış durumda.

Twitter Podcast’ler Geliyor!

Son yıllarda hem yayıncı sayısının hem de dinlenme oranının fazlasıyla arttığı Podcast pazarına mikro blog platformu Twitter da dahil oluyor. Spotify, Apple Podcast ve YouTube platformlarında sıklıkla karşılaştığımız Podcast yayınlarını artık Twitter’da da görebileceğiz.

Görselde de göründüğü üzere Twitter platformunda alt kısımda Ana Sayfa, Keşfet, Bildirimler ve Direkt Mesajlar ikonlarının arasında bir de Podcastler adı verilen mikrofon ikonu eklenecek ve muhtemelen takip ettiğimiz hesapların yayınlarını ve popüler yayınları bu ekranda görebileceğiz.

Twitter Podcastler Geliyor!

Özellik hakkında henüz resmi bir açıklama ve detaylı bir bilgi bilinmiyor ancak özelliğin sevileceği ve kullanılacağı tahmin ediliyor.

Podcast #1 (2022 Yılında Taraftar Token’lar, Metaverse)

Podcast #2 (iPhone Modelleri Gerçekten Pahalı mı?)

Twitter Bir Sayfadan Yok Olmayı Test Ediyor

Test edilen özellik, mentionlaştığınız bir tweet için bildirimleri kapatan “bu konuşmayı sessize al” özelliğinden daha farklı bir özellik. Yeni özellik direkt olarak sohbetten ayrılmak üzere geliştiriliyor. Attığınız tweeti isterseniz düz metin olarak gösterebilir isterseniz oradan gelen bildirimleri kapatabilir ya da yanıt vermeyi kapatabilirsiniz.

Özelliğin detayları henüz tam olarak ortaya çıkmadı, çıktıkça sizlerle paylaşacağız ancak şimdilik elde edilen bilgiler bunlar.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir