Yeni iPhone hakkında bilgiler sızmaya başladı!

Yeni iPhone hakkında bilgiler sızmaya başladı!

ABONE OL 

Yeni iPhone hakkında bilgiler sızmaya başladı! Detaylar aşağıda.

2020 iPhone modellerinin çıkışına daha uzun bir süre olmasına rağmen yeni akıllı telefonların Eylül ayında tanıtılacağını biliyoruz. Fakat şimdiden telefonlar hakkında bir sürü  detay ortaya çıkmaya başladı. Bir yandan yeni olan 2020 iPhone modelleri için detayları beklerken bir yandan da 2021 iPhone modelleri için bilgiler gelir oldu.

Bu alanda en yetkili isimlerden biri olan Ming Kuo tarafından yayınlanan bilgilere göre, yeni gelecek olan iPhone modellerinde beklenmedik değişiklikler olacak. Özellikle telefonların şarj teknolojisi kısmında çok büyük ve önemli bir değişikliğe gidileceği iddiası var. Yeni iPhone hakkında bilgiler sızmaya başladı!

2021 iPhone Modelleri Kablosuz Şarj Kullanacak

Ünlü analist Ming Kuo tarafından paylaşılan ve Apple kaynaklarından geldiği belirtilen bilgilere göre yeni seri akıllı telefonlarda şarj sistemi baştan sona değişiklik olacak. Telefonların şarj sisteminde kablo dönemi son bulacak. Ve standart olarak sunulan kablolu şarj dönemi bitmiş olacak. 2021 iPhone modellerinin çoğunda tamamen kablosuz şarj teknolojisi getirilecek ve alıcılara sunulacak. Tamamen kablosuz şarj sunulması, kablo girişlerinin de kaldırılması anlamına geliyor.

Kablo girişlerinin kaldırılması ise bazı iddiaları doğrular niteliğinde. Daha önce kutudan kablosuz kulaklık AirPods modelinin çıkma ihtimalinin olduğunu duymuştuk. Kablo girişlerinin kaldırılmasıyla beraber kulaklıklar için de tek seçenek kablosuz kulaklığın kullanılması olacak.

Tabii ki kablo girişlerinin kaldırılmasının avantajları da olacak.Bunlar Başlıca telefonların tasarımlarında daha özgür bir yapının sunulması sağlanacak ve bunun sayesinde yeni telefonun tasarımı’da değişecek. Telefon biraz daha net hatlara sahip olan bir tasarımla gelebilecek. Köşe kısımlarında iPhone 4 modelinde olduğu gibi hatların kullanılmasının yanında çerçevesiz bir ekranın sunulması gibi değişikliklerde olabilir.

2021 iPhone modellerinde şarj girişinin kaldırılmasının diğer bir avantajı ise daha büyük bir batarya sunulması olabilir gibi gözüküyor. Tabii ki bu konuda net bilgiler kesin değil. Bu konuda Apple’ın resmi bir açıklaması’da yok. Beklenti 2021 yılına kadar kablosuz şarj teknolojisinin istenen seviyeye ulaşması. 50W kablosuz şarj değerinin standartlaşması bekleniyor. Bu şekilde telefonların hızlı bir şekilde şarj edilmesi sağlanacak.

Daha fazla haber için TwitterInstagramTelegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir

WhatsApp’tan Android kullanıcılarını sevindirecek haber geldi

Ünlü kripto para borsasından sevindirici haber!

BKM Express, Efsane Cuma’da ne kadar harcandığı açıkladı

Hindistan da kendi dijital parasını üretecek

“Yeni iPhone hakkında bilgiler sızmaya başladı!” için 0 yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir