MIUI 13 tanıtım tarihi onaylandı!

MIUI 13 tanıtım tarihi

MIUI 13 tanıtım tarihi onaylandı!

ABONE OL 

Xiaomi ve alt markalarının akıllı telefonlarında yer alan kullanıcı arayüzü MIUI için yeni sürüm merakla bekleniyor. MIUI 13 ismiyle karşımıza çıkacak olan yeni kullanıcı arayüzünün tanıtım tarihi ortaya çıktı.

İşte MIUI 13 Tanıtım Tarihi!

Geçtiğimiz haftalarda MIUI 13‘ün 16 Aralık tarihinde duyurulacağı iddia edilmişti. Ancak MIUI 13 henüz duyurulmadı. 28 Aralık‘ta Xiaomi tarafından duyurulacak olan etkinlikte kullanıcı arayüzünün yeni versiyonunun duyurulacak. MIUI 13 merakla bekleniyor. Özellikle Sanal RAM konusunda akıllı telefonlarda ciddi ilerleme sağlaması beklenen güncellemenin logosu da geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı.

MIUI 13 tanıtım tarihi onaylandı!

Xiaomi 12 Tanıtım Tarihi Açıklanmıştı

Xiaomi 12, 12 Pro ve 12 mini modellerinin oluşturacağı iddia edilen Xiaomi 12 serisinin tanıtım tarihi ortaya çıktı. Ortaya çıkan posterde Xiaomi 12 serisinin 28 Aralık tarihinde karşımıza çıkacağı kesinleşti.

Çin merkezli sertifikasyon kurumu 3C‘de Xiaomi 12 modelinin hızlı şarj desteği göründü. Bu bilgiye göre Xiaomi 12 serisinin giriş modeli olan Xiaomi 12’nin 67W hızlı şarj desteği netlik kazandı. Gücünü en yeni işlemci modellerinden olan Snapdragon 8 Gen 1‘den alması beklenen akıllı telefon serisinin mini modelinin özellikleri de ortaya çıkmıştı.

Google News’ten bize abone olmak için TIKLAYIN.

Teknoloji kategorisindeki haberlerimize ulaşmak için TIKLAYIN.

Görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşın.

Daha fazla haber için TwitterInstagram, Telegram ve Youtube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir